Sådan laver du en tidslinje i PowerPoint med lethed og et alternativt værktøj

Jade Morales28. juli 2022Hvordan

Vi bruger en tidslinje til at præsentere tidens gang på linje. En tidslinje er en fantastisk grafisk fremstilling til at vise det kronologiske arrangement af tiden. Vi forstår måske nu, hvad der skete fra opstarten til de sidste forekomster gennem denne grafiske illustration. Mest sandsynligt vil folk bruge en tidslinje til at vise data om begivenhederne i historien, udviklingen af en bestemt ting gennem årene, eller det kan også være for at spore en specifik borgers optegnelser eller legitimationsoplysninger. I tråd med det vil denne artikel give dig viden om hvordan man laver en tidslinje i PowerPoint uden at have nogen komplikationer. Derudover vil vi også præsentere et godt alternativ til PowerPoint for at gøre en tidslinje mere omfattende og tilgængelig. Fortsæt venligst, da vi lærer mere om processen med at lave en tidslinje.

Opret tidslinje i PowerPoint

Del 1. Sådan laver du en tidslinje i PowerPoint

Vi kan alle blive enige om, at PowerPoint hører til den fantastiske software, vi kan bruge til at skabe forskellige repræsentationer, symboler, figurer og datadiagrammer til præsentationsdata. Den besidder andre værdifulde elementer, der kan hjælpe os med at gøre vores figurer mere opsigtsvækkende og omfattende til syne. I tråd med det er det også nemt at bygge en tidslinje i PowerPoint. I denne del vil vi se de enkle trin, vi skal tage for at skabe en tidslinje klar til din præsentation. Proceduren vil bestå af nogle få processer, da vi kender alle detaljer til at skabe. Se venligst instruktionerne nedenfor, da vi gør det mere anstændigt og professionelt.

Proces 1: Indsættelse af tidslinje i PowerPoint

1

Åbn PowerPoint på din computer og se dens intuitive og professionelle grænseflade. Klik venligst på Blank præsentation på listen fra hovedgrænsefladen for at begynde processen.

Blank PowerPoint-præsentation
2

Gå til den øverste del fra softwarens grænseflade med en tom præsentation og klik på Indsæt fanen. Find derefter SmartArt ikonfunktion og tryk på den.

PowerPoint Indsæt SmartArt
3

Nu vælger du den fil, hvor du vil sikre din tidslinje. Du kan også ændre formatet på fanen format. Klik på Gemme knappen for at afslutte processen i tidslinje maker.

PowerPoint SmartArt Process Basic Timeline
4

Vi skal indsætte den tekst, vi skal præsentere, til tidslinjen for næste trin. Klik venligst på Indsæt igen og tryk på Ord kunst som vi tilføjer hovedteksten.

PowerPoint SmartArt Basic Timeline Hovedtekst
5

Du kan nu tilføje den tekst, du skal inkludere for at gøre din tidslinje, da vi gør den rig på substans.

PowerPoint Indsæt tekstdetaljer

Proces 2: Ændring af farverne

1

Lad os først ændre baggrundsfarven ved at gå til Design fanen og finde Formater baggrund. Find derefter Maling ikonet for at vælge den farve, du foretrækker.

PowerPoint Skift baggrundsfarve
2

Klik på tidslinjen, og decimér den farve, du ønsker for hver celle på den samme fane.

PowerPoint Skift farve
3

Du kan ændre tekstens farvetone ved at klikke på den og gå til indstillingen Hjem. Derfra skal du klikke på Tekst farve at vælge farver.

PowerPoint Skift farvetekst

Proces 3: Gem tidslinjen

1

Før vi gemmer tidslinjen, skal vi færdiggøre detaljerne på din tidslinje. Hvis du er god til at gå, så klik venligst på Fil fanen.

PowerPoint-filfanen
2

Fra indstillingen på fanen Filer skal du klikke på Gem som, og placer den på Computer.

PowerPoint Gem som computer
3

Nu vælger du den fil, hvor du vil sikre din tidslinje. Du kan også ændre formatet på fanen format. Klik på Gemme knappen for at afslutte processen.

PowerPoint Gem

Del 2. Bedste alternativ til PowerPoint om at lave en tidslinje

Hvis du synes, at PowerPoint er lidt kompliceret at bruge og ikke har penge til at købe det, har vi det bedste alternativ. Vi kan også bruge MindOnMap som et medie til at skabe en tidslinje med lethed. MindOnMap er et onlineværktøj, som vi kan få adgang til ved hjælp af vores webbrowser gratis. Selvom det er et onlineværktøj, kan vi ikke benægte dets evne til at tilbyde de mest fordelagtige elementer, vi kan bruge til at skabe en tidslinje. Dette værktøj er gratis og nemt at bruge, hvilket betyder, at vi nu kan have en fremragende procedure uden komplikationer; se venligst nedenstående guideline for at gøre det muligt at bruge det fantastiske MindOnMap.

Gratis download

Sikker download

Gratis download

Sikker download

1

Få adgang til den officielle side MindOnMap. Klik venligst på Lav dit tankekort fra hovedwebsiden i den centrale del af skærmen.

MindOnMap Opret dit Mind Map
2

Derefter vil du nu se dens funktioner og enkle grænseflade. Find Ny knappen, mens vi opretter en tidslinje. Vælg Fiskeben i højre side af skærmen.

MindOnMap Nyt fiskeben
3

Fra hovedredigeringssektionen skal du klikke på Hovedknudepunkt som dit udgangspunkt. Gå derefter til Tilføj node i den øverste del af skærmen. Tilføj det antal noder, du har brug for til din tidslinje. Gå nu til stilen og Fylde hver node med farve.

MindOnMap Tilføj node
4

Den næste handling, vi skal gøre, er at fylde noden med Tekst til information om vores tidslinje.

MindOnMap Tilføj tekst
5

Vi kan nu ændre udseendet af vores tidslinje ved at ændre Tema og Farve af noderne. Venligst til Tema, som vi kan se i højre side af websiden.

MindOnMap fyldfarve
6

Lad os nu ændre Bagtæppe ved at gå til Tema i højre hjørne. Vælg venligst den farve du vil se.

MindOnMap-baggrund
7

Hvis du er færdig med at ændre din tidslinje, skal du afslutte, når vi starter lagringsprocessen. I det øverste hjørne af dit web skal du finde Eksport knappen og vælg det format, du har brug for.

MindOnMap eksport

Del 3. Ofte stillede spørgsmål om, hvordan man laver en tidslinje i PowerPoint

Må jeg gemme min tidslinje som MP4 fra PowerPoint?

Ja. PowerPoint har et omfattende format for vores output. Det inkluderer at gemme vores tidslinje som MP4 ved at ændre den på Gem som type om redningsprocessen.

Kan jeg tilføje animation inden for min tidslinje med PowerPoint?

Ja. Det er muligt at tilføje en animation inden for vores tidslinje ved hjælp af PowerPoint. Du skal finde Animation fanen i øverste hjørne af grænsefladen. Vælg din animation for at føje til din tidslinje.

Tilbyder PowerPoint en tidslinjeskabelon?

PowerPoint har adskillige skabeloner til tidslinjer. Disse skabeloner er mulige at justere manuelt for et bedre resultat. Du behøver kun at gå på Indsæt fanen og find SmartArt.

Konklusion

Det er rart at lave en tidslinje i PowerPoint, så længe du har det rigtige trin og instruktioner. Du kan nemt lave en omfattende tidslinje. Derudover kan vi også se, hvor effektiv den MindOnMap værktøj er at gøre processen mere udholdelig. Vi håber, at dette er en stor hjælp for dig. Del venligst dette med andre brugere, der også har brug for det.

Lav Mind Map

Opret dit mindmap, som du vil

Kom igang
Lav Mind Map

Opret dit mindmap, som du vil

MindOnMap

En letanvendelig mindmapping-maker til at tegne dine ideer online visuelt og inspirere kreativitet!