Vizatoni idetë tuaja vizualisht në një hartë mendore

MindOnMap është softuer falas i hartës së mendjes në internet i bazuar në modelet e të menduarit të trurit të njeriut. Ky projektues i hartës së mendjes do ta bëjë procesin tuaj të hartës së mendjes më të lehtë, më të shpejtë dhe më profesional. Kur keni shumë ide për një temë, mund të përdorni këtë krijues të hartave mendore për të bërë një hartë idesh në mënyrë të qartë dhe vizive. Gjithashtu, dizajni i hartës së mendjes në kohë reale dhe të pafund të këtij mjeti nuk do të kufizojë kreativitetin tuaj të hartës së mendjes.

Ndërfaqja MindOnMap
Modele të shumëfishta Shto ikona Fut fotografi

Për çfarë mund të përdorni MindOnMap - Skenarët e zbatueshëm

Harta e Marrëdhënieve

Harta e Marrëdhënieve

Renditni marrëdhënien e karakterit me këtë mjet të hartës së mendjes. Mund t'ju duhet kjo veçori kur lexoni Njëqind vjet vetmi ose kur bëni një pemë familjare.

Planifikoni

Plani i punës/jetës

Planifikoni jetën tuaj të përditshme me MindOnMap. Një planifikim i mirëorganizuar mban një ekuilibër midis punës dhe jetës.

Struktura e biznesit

Menaxhimi i Projektit

Përdorni këtë mjet të hartës së mendjes për të ndjekur vazhdimisht një program. Rishikoni procesin dhe përmblidhni përvojën e vlefshme për të bërë përparim.

Veçori
Skicë PPT

Përmbledhje e fjalimit/artikullit

Bëni një skicë përpara se të shkruani, të bëni një fjalim ose prezantim. Kjo ju ndihmon ta bëni rezultatin më logjik dhe më të organizuar.

Merr Shenime

Mbajtja e shënimeve

Marrja e shënimeve në kohë reale gjatë orës së mësimit ju ndihmon të rishikoni njohuritë në mënyrë efektive. Ose mbani shënime duke lexuar ndërsa lexoni një libër për të përqendruar mendjen tuaj.

Udhëtim

Udhëzues të udhëtimit

Planifikoni një udhëtim familjar me MindOnMap. Mund të rendisni qartë kohën, vendet, shpenzimet etj., për të gjetur zgjidhjen më të mirë.

Pse Zgjidhni MindOnMap

Krijoni hartën tuaj të mendjes në 3 hapa

BG BG

Shqyrtimet e përdoruesve

Kontrolloni se çfarë thonë përdoruesit tanë për MindOnMap dhe provojeni vetë.

FAQ rreth MindOnMap

Lexo më shumë >>

Stimuloni kreativitetin tuaj dhe vizatoni idetë tuaja!

Banneri i poshtëm
Shkarko falas

Windows 11/10/8/7

Shkarko falas

macOS 10.12 ose më vonë

Krijo Online

Harta e mendjes falas

Këshilla dhe zgjidhje të dobishme nga MindOnMap