Нацртајте ги вашите идеи визуелно на умствена мапа

MindOnMap е бесплатен онлајн софтвер за мапирање на мисли базиран на шеми на размислување на човечкиот мозок. Овој дизајнер на умствена мапа ќе го направи вашиот процес на мапирање на мислите полесен, побрз и попрофесионален. Кога имате многу идеи за некоја тема, можете да го користите овој создавач на умствени мапи за да направите мапа на идеи јасно и визуелно. Исто така, дизајнот на мапата на умот во реално време и бесконечниот дизајн на оваа алатка нема да ја ограничи вашата креативност за мапирање на мислите.

Интерфејс MindOnMap
Повеќе шаблони Додадете икони Вметнете слики

За што можете да користите MindOnMap - применливи сценарија

Карта на врски

Карта на врски

Подреди го односот на карактерот со оваа алатка за мапа на умот. Можеби ќе ви треба оваа функција кога читате Сто години самотија или кога правите семејно стебло.

Планирајте

План за работа/живот

Планирајте го вашиот секојдневен живот со MindOnMap. Добро организираното планирање одржува рамнотежа помеѓу работата и животот.

Структура на бизнис

Управување со проекти

Користете ја оваа алатка за мапа на мисли за континуирано следење на програмата. Прегледајте го процесот и сумирајте драгоцено искуство за да постигнете напредок.

Карактеристика
PPT преглед

Преглед на говор/напис

Направете преглед пред пишување, правење говор или презентација. Тоа ви помага да го направите исходот пологичен и поорганизиран.

Земете белешки

Водење белешки

Правењето белешки во реално време за време на часот ви помага ефективно да го прегледате знаењето. Или земајте белешки за читање додека читате книга за да го фокусирате вашиот ум.

Патува

Водич за патување

Планирајте семејно патување со MindOnMap. Можете јасно да ги наведете времето, местата, трошоците итн. за да го најдете најдоброто решение.

Зошто да изберете MindOnMap

Направете ја вашата умствена мапа во 3 чекори

БГ БГ

Кориснички прегледи

Проверете што велат нашите корисници за MindOnMap и пробајте го сами.

Најчесто поставувани прашања за MindOnMap

Прочитај повеќе >>

Стимулирајте ја вашата креативност и нацртајте ги вашите идеи!

Долниот банер
Бесплатно преземање

macOS 10.12 или понова верзија

Креирај онлајн

Бесплатно мапирање на умот

Корисни совети и решенија од MindOnMap