Бесплатно

$0.00

Мапирање на умот

Годишен план

$48.00$120.00

Претплатете се

Месечен план

$8.00$10.00

Претплатете се
Плаќање

Најчесто поставувани прашања

Зошто да изберете MindOnMap

Враќање пари

Ветуваме 30-дневни пари назад доколку вашите околности се наведени Политика за рефундирање.

Гаранција за безбедност

Технологиите за шифрирање ги штитат вашите информации поврзани со плаќањето.

Бесплатни надградби

Можете да го надградите софтверот бесплатно без вирус со нови надградби.

Приоритетна поддршка

Имате прашања кога користите или се претплатите? Ве молам Контактирајте не.