Икона
Унапредување на сликата на MindOnMap
Чекај
Се вчитува...
Откажи
Неуспех
Откажи
Неуспех
Обидете се повторно
Откажи
Неуспех
Продолжи
Откажи
Неуспех
добро
Надградба
Надградба
Надградба
Надградба
Откажи
Неуспех
Надградба
Надградба
Преземање Ротирај
уредување-слика Ве молиме долго притиснете на сликата за да ја зачувате
Назад

Ви благодариме за повратните информации. Ве молиме испратете ни го вашиот проблем или совет. Ќе ви одговориме што е можно поскоро.

Е-пошта:

Содржина:

Подобрете ги сликите автоматски со помош на технологијата за вештачка интелигенција

Со напредната AI технологија, MindOnMap Free Image Upscaler Online ви овозможува да го подобрите квалитетот на вашето видео без дополнителни операции. На пример, кога добивате мала заматена фотографија од други и сакате да ја направите оваа слика појасна, можете да ја користите оваа алатка за да ја поправите и зголемите оваа фотографија. Откако ќе ја користите оваа алатка за зголемување на резолуцијата на сликата, можете лесно да проверите повеќе детали за вашите слики.

Подобрете ги сликите автоматски
Подобрете ги сликите автоматски
Слајд

Обезбедете различни опции за да ги зголемите фотографиите

Дополнително, ако сакате да ги направите вашите слики поголеми, можете да го користите и MindOnMap Free Image Upscaler Online. Изберете ги времињата на зголемување од 2X, 4X, 6X и 8X врз основа на вашите потреби пред да ги поставите вашите слики, а потоа ќе добиете слики со променета резолуција. Затоа, кога ви пречат мали слики, можете да се обидете да ја користите оваа онлајн алатка. И поради повеќекратниот избор на времиња на зголемување, можете да ги добивате вашите фотографии со различна резолуција.

ПоставетеПоставете слики
Обезбедете различни опции
Зголемување на резолуцијата JPG PNG

Зголемени JPG/PNG слики Без оглед на вашата цел

Обично, наоѓате стари слики од вашите родители или баби и дедовци, но тие се матни и мали. Можете да го користите MindOnMap Free Image Upscaler Online за да го вратите нивниот оригинален изглед. Понекогаш, може да правите матни фотографии додека се движите, а потоа можете да ја користите оваа бесплатна алатка за да го подобрите квалитетот на вашите фотографии. Исто така, може да добиете заматени слики од интернет поради вашата лоша мрежа и можете да ја користите оваа алатка за да ги направите овие слики поостри подоцна.

ПоставетеПоставете слики

Зошто да изберете MindOnMap Image Upscaler

Без воден жиг

Без воден жиг

Ќе ја добиете вашата слика без никакви водни жигови откако ќе го подобрите квалитетот на сликата со MindOnMap Free Image Upscaler Online.

Едноставна операција

Едноставна операција

Можете да го користите MindOnMap Image Upscaler за да ја промените резолуцијата на вашата слика со еден клик, што е лесно за ракување.

100% онлајн

100% онлајн

Користењето на MindOnMap Image Upscaler за изострување на вашите слики не треба да преземате ништо на вашиот компјутер.

Достапно на сите прелистувачи

Достапно на сите прелистувачи

Можете да користите MindOnMap Image Upscaler без ограничување на прелистувачот, вклучувајќи ги Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari итн.

Кориснички прегледи Кориснички прегледи

Кориснички прегледи

Проверете што велат нашите корисници за MindOnMap Image Upscaler и пробајте го сами.

Џои

ЏоиБанерБанерБанерБанерБанер

Тоа е многу интуитивна платформа и многу лесна за употреба. Нема проблеми со различните процеси.

Рики

РикиБанерБанерБанерБанерБанер

Направи забележително подобрување на нејасната фотографија што ја имам. Тоа ќе помогне да се подобрат фотографиите за луѓето кои не ги уредуваат своите фотографии.

Марија

МаријаБанерБанерБанерБанерБанер

Корисно е кога сакам да ги направам моите фотографии поголеми и поостри. И процесот е полесен и побрз од другите алатки што ги користев претходно.

Најчесто поставувани прашања за MindOnMap Image Upscaler

Како можам да ја подобрам резолуцијата на сликата?

Можете да го користите MindOnMap Image Upscaler за да ја подобрите вашата слика со избирање на времињата на зголемување и кликнување на копчето Зачувај.

Дали зголемувањето на резолуцијата го подобрува квалитетот на сликата?

Да. Зголемувањето на резолуцијата е процес кој го зголемува бројот на пиксели на сликата до повисока резолуција. Значи, зголемувањето на резолуцијата го подобрува квалитетот на сликата.

Дали MindOnMap Image Upscaler е бесплатен?

Да, MindOnMap Image Upscaler е бесплатен. Не треба да купувате планови за да уживате во неговите функции.

Дали 1080p е подобар од 720p?

1080p е појасна и помазна од 720p, но големината на сликата од 1080p е поголема од сликата од 720p.

Икона

MindOnMap Бесплатно унапредување на слики онлајн

ДодадетеПоставете слики

Уживајте во повеќе корисни алатки од MindOnMap

Икона Бесплатен онлајн отстранувач на воден печат

MindOnMap Watermark Remover е лесен за употреба бришач за воден печат кој помага да се отстранат водените жигови, логоа, текстови итн., од која било фотографија.

Обидете се сега
Икона Бесплатни онлајн отстранувачи на позадина

Отстранете ја позадината од JPG/JPEG/PNG сликите на интернет бесплатно. Исто така, поддржува промена на позадината на сликата.

Обидете се сега
Икона Бесплатен PDF JPG конвертор онлајн

Ви овозможува лесно да конвертирате PDF во JPG или JPG во PDF онлајн. Оваа алатка поддржува други конвертирање датотеки, како DOC, PNG, итн.

Обидете се сега