Почетни теми со еден клик

Еден клик Почнувајќи со повеќе теми на дијаграмот на текови

За да направите дијаграми на текови на интернет врз основа на вашите потреби, само треба да кликнете на копчето Креирај дијаграм на тек за да започнете. Операцијата е лесна и течна бидејќи MindOnMap Flowchart Maker Online има едноставен интерфејс и не треба да преземате ништо на вашиот компјутер. Освен тоа, овој моќен создавач на дијаграми на текови обезбедува и широк спектар на теми за избор, овозможувајќи вашите дијаграми на текови да станат попривлечни и професионални.

Креирајте дијаграм на текови

Дизајнирајте ја вашата сопствена дијаграм на текови како што сакате

Дијаграмот на текови обично содржи неколку симболи и линии. Оттука, за да понуди подобро корисничко искуство, MindOnMap Flowchart Maker Online поддржува приспособување на облици, линии и друга содржина што сте ја користеле во дијаграмот на текови. На пример, можете да ја промените бојата на секоја форма. И можете да изберете други типови, големини и бои на фонтови за текстот што го внесувате. Освен тоа, формите и ориентациите на линиите може да се менуваат како што сакате. Различни и повеќекратни стрелки помагаат вашата шема на текови да стане појасна. Со овие карактеристики, можете да направите уникатни и јасни дијаграми на текови.

Креирајте дијаграм на текови
Дизајнирајте свој дијаграм на текови
Споделете дијаграм на текови со соиграчите

Споделете дијаграм на текови со соиграчите без ограничување

Кога ја правите дијаграмот на текови преку интернет користејќи MindOnMap Flowchart Maker и сакате да го зачувате на локалниот диск, можете да го извезете вашиот дијаграм на тек како слика JPG/PNG и датотека SVG/Word/PDF. По извозот, можете исто така да ја испратите вашата датотека со дијаграм на текови на други за споделување. Дополнително, овој креатор на дијаграм на текови поддржува споделување со други онлајн преку генерирање на дијаграмот на текови до врска. Следно, можете да ја копирате врската и да ја испратите до вашите соиграчи. Можете исто така да ја шифрирате врската и да го поставите важечкото времетраење.

Креирајте дијаграм на текови

Зошто да изберете MindOnMap Flowchart Maker

Како да креирате дијаграм на текови преку Интернет

Чекор 1. Посетете и најавете се на MindOnMap

На почетокот, ве молиме внесете ја официјалната веб-локација, кликнете на копчето Креирај дијаграм на текови и најавете се во MindOnMap.

Чекор 2. Внесете ја функцијата дијаграм на текови

Откако ќе се најавите, можете да кликнете на копчето Табела на текови за да започнете да правите дијаграм на текови како што сакате.

Чекор 3. Направете дијаграм на тек сами

Можете да изберете Општо или Графикон на текови за да додадете симболи на дијаграмот на текови. Потоа, за да нацртате линија за поврзување полиња, можете да изберете поле, да кликнете на точката на нејзината граница и да влечете. Кликнете двапати на полето за да го внесете текстот. За да ја опишете врската помеѓу полињата, ве молиме кликнете двапати на врската.

Чекор 4. Излез и споделување дијаграм на текови

Откако ќе го завршите вашиот дијаграм на текови, можете да кликнете на копчето Извоз за да го зачувате на вашиот компјутер. Можете исто така да кликнете на копчето Сподели за да ја добиете врската и да ја испратите на други.

Вклучи Mindonmap Изберете Шаблони Уреди дијаграм на текови Графикон за извоз на ORG

Шаблони за дијаграми на текови од MindOnMap

Слика

Креирај сега

Слика

Креирај сега

Слика

Креирај сега

БГ БГ

Кориснички прегледи

Проверете што велат нашите корисници за MindOnMap и пробајте го сами.

Најчесто поставувани прашања за дијаграмот на текови Maker Online

Можете да најдете решенија овде

Генограм Генограм

Лесно направете свој дијаграм на текови онлајн

Креирајте дијаграм на текови

Откријте повеќе алатки

ORM дијаграмORM дијаграм Концептна картаКонцептна карта Мапа на умотМапа на умот Органска табелаОрганска табела ВремепловВремеплов Дијаграм на рибина коскаДијаграм на рибина коска ГенограмГенограм Графикон PERTГрафикон PERT Гант графиконГант графикон ЕР дијаграмЕР дијаграм UML дијаграмUML дијаграм Дијаграм на дрвоДијаграм на дрво