Отстранувач на воден печат
Се обработува...
Неуспех
Откажи
Предупредување
Обидете се повторно
Откажи
Предупредување
Да
бр
уредување-слика Ве молиме долго притиснете на сликата за да ја зачувате
Назад
Прашање
Тековниот статус нема да се зачува. Дали сте сигурни дека се враќате дома?
Да
бр
Инфо
Поради промената на големината на прозорецот на вашиот прелистувач, треба да ги иницијализираме поставките за приказ за да избегнеме неуредна веб-страница.
добро
Откажи
Граница
Го достигнавте денешното ограничување за користење.
(Можете да обработувате до 10 слики дневно.)
добро

Ви благодариме за повратните информации. Ве молиме испратете ни го вашиот проблем или совет. Ќе ви одговориме што е можно поскоро.

Е-пошта:

Содржина:

Кога можете да користите MindOnMap отстранувач на воден печат

Подобрете ги сликите автоматски
Подобрете ги сликите автоматски
Слајд
Подобрете ги сликите автоматски
Подобрете ги сликите автоматски
Слајд
Подобрете ги сликите автоматски
Подобрете ги сликите автоматски
Слајд
Подобрете ги сликите автоматски
Подобрете ги сликите автоматски
Слајд

Изберете Точна област за воден печат за бришење

MindOnMap Free Remover за воден печат има повеќе алатки што можете да ги користите за да ја изберете областа на воден печат и да ја избришете, вклучувајќи ја алатката Brush, алатката Lasso и алатката Polygonal. Поради овие алатки, можете да ја изберете точната област на воден печат без разлика какви видови и форми на воден жиг сакате да ги отстраните. Затоа, можете да ја користите оваа гума за бришење водени жигови од слики без да ги оштетите другите делови.

Изберете Точна област на воден печат
Избриши воден жиг без лево трага

Избришете воден жиг од слики Нема трага

Ако се грижите дека отстранувањето водени жигови од фотографиите ќе ја оштети вашата оригинална содржина и квалитетот на сликата, можете да го користите MindOnMap Free Remover Watermark Online. Оваа алатка може да го избрише воден печат од фотографиите без да остави трага. Освен тоа, тој е едноставен за употреба отстранувач на воден печат кој може да ви помогне вам или на почетниците брзо да ги отстраните водените жигови на интернет. Целиот процес на отстранување на воден печат трае само три чекори: прикачете ја сликата, изберете ја областа за воден печат и ослободете се од водениот печат.

Зошто да изберете MindOnMap отстранувач на воден печат

Поддржете ги сите слики

Поддржете ги сите слики

Овој отстранувач на воден печат поддржува отстранување на воден печат од фотографии, како JPG, JPEG, PNG, BMP итн.

Целосно онлајн

Целосно онлајн

Кога користите MindOnMap Отстранувач на воден печат, можете да ги отстраните водените жигови онлајн без да инсталирате ништо.

Безбедно за употреба

Безбедно за употреба

MindOnMap не носи никаков вирус на вашиот уред и не ја открива вашата приватност кога и по вашата употреба.

Без рекламирање

Без рекламирање

Кога користите MindOnMap отстранувач на воден печат, вашиот процес на користење нема да биде нарушен од реклами.

Кориснички прегледи Кориснички прегледи

Кориснички прегледи

Проверете што велат нашите корисници за MindOnMap Remover за воден печат и пробајте го сами.

Рекс

РексБанерБанерБанерБанерБанер

MindOnMap Watermark Remover е одлична алатка за уредување фотографии. Тоа ми помага да ги отстранам водените жигови од моите слики кога користам други алатки за да ги уредувам и да добивам слики со водни жигови.

Вики

ВикиБанерБанерБанерБанерБанер

Открив дека некои од моите фотографии имаат несакани објекти и користев MindOnMap Watermark Remover за успешно да ги избришам овие објекти од фотографиите.

Силвија

СилвијаБанерБанерБанерБанерБанер

Мислам дека MindOnMap Free Remover за воден печат е подобар од другите отстранувачи на воден печат бидејќи исто така ми овозможува да сечам слики кога отстранувам водени жигови.

Најчесто поставувани прашања на MindOnMap отстранувач на воден печат

Што е воден жиг?

Воден печат е лого, шема, слика или текст поставен на слики или видеа. Сликата или видеото со воден печат може да ги натера другите да ја користат или копираат оваа слика или видео да стане тешко.

Како да отстраните воден печат од фотографија?

Влезете во официјалната страница на MindOnMap Watermark Remover, кликнете на копчето Upload Images за да ја изберете фотографијата, користете Brush, Lasso или Polygonal за да ја изберете областа за воден печат и кликнете на копчето Избриши за да го отстраните водениот печат.

Може ли да го користам овој отстранувач на воден печат во Safari?

Да. Отстранувачот на воден печат MindOnMap може да се користи во сите прелистувачи, вклучувајќи ги Chrome, Safari, Firefox, Microsoft Edge итн.

Како да ги избришете печатите со датуми од фотографиите направени од фотоапаратите?

Можете да го користите MindOnMap Отстранувач на воден печат за да го отстраните печатот за датум од фотографиите.

Икона

Бесплатен онлајн отстранувач на воден печат MindOnMap

Уживајте во повеќе корисни алатки од MindOnMap

Икона Бесплатни онлајн отстранувачи на позадина

Отстранете ја позадината од JPG/JPEG/PNG сликите на интернет бесплатно. Исто така, поддржува промена на позадината на сликата.

Обидете се сега
Икона Бесплатно унапредување на слики онлајн

Тоа ви овозможува да го подобрите квалитетот на вашата слика и да ги направите вашите фотографии поголеми бесплатни онлајн. Тоа е моќна алатка со лесен интерфејс.

Обидете се сега
Икона Бесплатен PDF JPG конвертор онлајн

Ви овозможува лесно да конвертирате PDF во JPG или JPG во PDF онлајн. Оваа алатка поддржува други конвертирање датотеки, како DOC, JPG, итн.

Обидете се сега