Автоматски компресирајте JPG, PNG, SVG и GIF

Ако големината на датотеката со слики е преголема и премногу го зафаќа складирањето на уредот, можете да го користите MindOnMap Free Image Compressor Online. И не треба рачно да го поставувате нивото на компресија бидејќи MindOnMap Image Compressor може автоматски да ја намали големината на фото-датотеката. Покрај тоа, речиси сите популарни формати на слики се поддржани од MindOnMap Free Image Compressor Online, вклучувајќи JPG, PNG, SVG, GIF и многу повеќе.

ПоставетеПоставете слики
Автоматски компресирајте JPG
Сериски компресирајте слики

Сериско намалување на големината на датотеката на сликата онлајн лесно и брзо

Покрај тоа, можете да го користите MindOnMap Free Image Compressor Online за да намалите повеќе големини на слики во серии онлајн. И кога сакате да компресирате повеќе слики, можете да кликнете на копчето Upload Images и директно да ги изберете во исто време со глувчето, и не мора да ги избирате овие слики една по една. Намалувањето на големината на датотеките со слики со оваа алатка е лесно и брзо. И користејќи го овој компресор за слики, не мора да научите како да компресирате слики преку Интернет во специјалност.

ПоставетеПоставете слики

Смалете ги сликите за да обезбедите удобност за животот

Можете да го користите MindOnMap бесплатниот компресор за слика онлајн во многу прилики. Кога сакате да го забрзате поставувањето слики и споделувањето фотографии со други побрзо, можете да го користите овој компресор за слики за да ја намалите големината на сликата. Ако сакате да го намалите складирањето што вашите слики го зафаќаат на вашиот компјутер, можете да го користите и овој редуктор на слики. Ако вие сте луѓето кои ја водат веб-локацијата и сакате да го забрзате вчитувањето, можете да ја користите оваа алатка за да ги компресирате сликите на вашата веб-страница.

ПоставетеПоставете слики
Смалување на слики

Зошто да изберете MindOnMap компресор за слика

Бесплатно за компресија

Бесплатно за компресија

MindOnMap Image Compressor ви овозможува бесплатно да ги компресирате сликите. И нема други трошоци при користење на оваа алатка.

Без воден жиг

Без воден жиг

Ако сакате да компресирате слики без водени жигови, можете да го користите MindOnMap Free Image Compressor Online.

Безбедна за намалување

Безбедна за намалување

Од почетокот до крајот на користењето на овој редуктор на слики, вашата приватност ќе биде заштитена и нема да биде откриена.

Без рекламирање

Без рекламирање

За разлика од другите онлајн алатки, MindOnMap Free Image Compressor Online нема реклами.

Кориснички прегледи Кориснички прегледи

Кориснички прегледи

Проверете што велат нашите корисници за компресорот на слики MindOnMap и пробајте го сами.

Луција

Луција БанерБанерБанерБанерБанер

Ова е практична алатка. И јас сум компресирал стотици слики користејќи ја оваа алатка, која секогаш ги задоволува моите потреби.

Тимотеј

ТимотејБанерБанерБанерБанерБанер

Колку одлична алатка! MindOnMap Image Compressor ми дозволува да ги компресирам моите SVG слики успешно бесплатно онлајн.

Христос

ХристосБанерБанерБанерБанерБанер

MindOnMap Image Compressor е апсолутно фантастична алатка за уредување слики. Со него, можам лесно и брзо да ги намалам моите слики.

Најчесто поставувани прашања за компресорот за слика MindOnMap

Како да компресирате слика на Интернет?

1.Одете на MindOnMap бесплатен компресор на слика онлајн;
2.Кликнете на копчето Upload Images за да ја изберете фотографијата што сакате да ја компресирате;
3. Тогаш оваа алатка автоматски ќе ја компресира вашата слика;
4.На крај, кликнете на копчето Преземи за да ја зачувате компресираната слика на вашиот уред.

Како да компресирате слики во PowerPoint?

Ако користите PowerPoint 2016 или понови верзии, можете да ги компресирате сликите следејќи ги овие чекори:
1. Стартувајте PowerPoint на вашиот компјутер, пронајдете ја датотеката за презентација што има слики што сакате да ги компресирате и отворете ја;
2.Најдете ја сликата што треба да ја компресирате и кликнете на неа;
3.Потоа ќе влезете во јазичето Формат на слика;
4.Изберете Компресирајте слики и вашите слики автоматски ќе се компресираат во PowerPoint.

Како да компресирате слика во Photoshop?

1. Стартувајте Photoshop на вашиот десктоп и отворете ја вашата слика со него;
2.Изберете го табот Датотека, кликнете Извоз и изберете Зачувај за веб;
3. Следно, ќе влезете во прозорец каде што можете да ја промените големината и да ја компресирате вашата слика.

Која е најквалитетната резолуција на сликата?

Најквалитетната резолуција на сликата треба да биде најмалку 300 пиксели на инч. Со оваа резолуција, можете да добиете слика со добар квалитет за печатење.

Икона

Бесплатни онлајн компресор за слика MindOnMap

ДодадетеПоставете слики

Уживајте во повеќе корисни алатки од MindOnMap

Икона Бесплатни онлајн отстранувачи на позадина

Отстранете ја позадината од JPG/JPEG/PNG сликите на интернет бесплатно. Исто така, поддржува промена на позадината на сликата.

Обидете се сега
Икона Бесплатно унапредување на слики онлајн

Тоа ви овозможува да го подобрите квалитетот на вашата слика и да ги направите вашите фотографии поголеми бесплатни онлајн. Тоа е моќна алатка со лесен интерфејс.

Обидете се сега
Икона HEIC во JPG конвертор онлајн

MindOnMap Бесплатниот HEIC во JPG конвертор онлајн е алатка што можете да ја користите за брзо претворање на HEIC во JPG за да можете да ги гледате датотеките HEIC насекаде.

Обидете се сега
Ви благодарам!
Вашите повратни информации се успешно испратени.