Отстранувач на позадинаОтстранувач на позадина

Неуспех

Датотеката е преголема (максимум 5 MB).

добро
Икона
Отстранувач на BG
0%
Сликата се обработува, почекајте малку...
Откажи
!
Обидете се повторно
Откажи
!
Откажи
Предупредување
Потврди
Откажи
Икона
Отстранувач на BG
уредување-слика Ве молиме долго притиснете на сликата за да ја зачувате
Назад
Прашање
Тековниот статус нема да се зачува. Дали сте сигурни дека се враќате дома?
Да
бр
Инфо
Поради промената на големината на прозорецот на вашиот прелистувач, треба да ги иницијализираме поставките за приказ за да избегнеме неуредна веб-страница.
добро
Откажи
Граница
Го достигнавте денешното ограничување за користење.
(Можете да обработувате до 10 слики дневно.)
добро

Ви благодариме за повратните информации. Ве молиме испратете ни го вашиот проблем или совет. Ќе ви одговориме што е можно поскоро.

Е-пошта:

Содржина:

Користете го отстранувачот на позадина за да ги уредувате овие слики

Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете го телефонот во заднина на луѓе
Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете го телефонот во заднина на луѓе
Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете ги луѓето Отстранете го телефонот во заднина на луѓе

Бесплатно брзо отстранување на позадината на сликата

Кога треба да ја отстраните позадината од сликата затоа што сакате да ја прикачите на Instagram, но не сакате другите да ви најдат каде сте, можете да користите MindOnMap Free Background Remover Online. Оваа алатка е бесплатна 100%, а процесот на отстранување е многу брз, што ве одзема само три чекори и неколку секунди. Освен тоа, оваа онлајн алатка ви овозможува автоматски да ја направите позадината на сликата транспарентна со технологијата за вештачка интелигенција.

Бесплатно отстранување на позадината на сликата Бесплатно отстранување на позадината на сликата Бесплатно отстранување на позадината на сликата Бесплатно отстранување на позадината на сликата Бесплатно отстранување на позадината на сликата Бесплатно отстранување на телефон во позадина на сликата
Изберете Отстрани ја областа за заднина Изберете Отстрани ја областа за заднина Изберете Отстрани ја областа за заднина Изберете Отстрани ја областа за заднина Изберете Позадина област Отстрани телефон

Изберете област за заднина за да ја отстраните како што сакате

Ако не сте задоволни со резултатот на технологијата за вештачка интелигенција, можете сами да ја избришете позадината од сликата. MindOnMap Free Background Remover Online обезбедува алатка за четка што можете да ја користите за да ја изберете областа и да ја четкате. Потоа областа што ќе ја изберете ќе се задржи или избрише. Покрај тоа, можете да ја промените големината на четката. Можете да ја прилагодите областа за заднина за да ја избришете или да ја задржите функцијата.

Повеќе алатки за уредување: сечење, ротирање и превртување

MindOnMap Free Background Remover Online е повеќе од отстранувач на позадина за фотографии. Исто така, нуди корисни и широко користени алатки за уредување, вклучувајќи сечење, ротирање, превртување, итн. Можете да ја користите функцијата за сечење кога сакате да исечете некои делови од вашите слики. И оваа алатка обезбедува повеќекратни соодноси на сечење со вас. Кога треба да ја промените ориентацијата на вашите слики, можете да ги користите функциите за ротирање и превртување.

Алатки за уредување Алатки за уредување Алатки за уредување Алатки за уредување Алатки за уредување Алатки за уредување Телефон

Променете ја позадината на сликата врз основа на вашите потреби

Освен бришење на позадината на сликата, MindOnMap Free Background Remover поддржува и менување на позадината на сликата. Можете да ја промените бојата на позадината во бела, црна, сина или други цврсти бои на сликата според вашите потреби. Покрај тоа, можете да ја промените позадината на сликата на други фотографии со прикачување на вашите локални фотографии. Користејќи ја оваа функција, вашите слики можат да станат различни.

Подобрете ги сликите автоматски
Подобрете ги сликите автоматски
Слајд

Зошто да изберете MindOnMap Отстранувач на позадина

Лесно отстранување

Лесно отстранување

Поради неговиот јасен интерфејс, MindOnMap Free Background Remover Online е лесен за употреба.

Безбедно уредување

Безбедно уредување

MindOnMap ветува дека обезбедува безбедна средина за корисниците да ја избришат и уредуваат позадината на сликата.

изберете_ставка

Без воден жиг

Можете да ја користите оваа алатка за отстранување заднина за да ја избришете позадината од сликата без воден печат.

Оригинален квалитет

Оригинален квалитет

Овој бесплатен онлајн отстранувач на позадина ви овозможува да извезувате слики без губење на квалитетот.

Кориснички прегледи Кориснички прегледи

Кориснички прегледи

Проверете што велат нашите корисници за MindOnMap Background Remover и пробајте го сами.

Килибарна

КилибарнаБанерБанерБанерБанерБанер

MindOnMap Free Background Remover Online е најдобрата алатка досега што можете да ја користите за да ја отстраните позадината на која било слика или фотографија.

Ели

ЕлиБанерБанерБанерБанерБанер

Можете да направите проѕирни слики во рок од неколку секунди со само неколку кликања. MindOnMap е бесплатна алатка која секој може да ја користи.

Стенли

СтенлиБанерБанерБанерБанерБанер

Ако имате слика и сакате да ја направите транспарентна, не треба да користите Photoshop или други алатки. Можете да отидете на MindOnMap за да поставите слика и да ја направите транспарентна со само еден клик.

ЧПП за отстранување на позадината MindOnMap

Кој е најлесниот начин да се отстрани позадината од сликата?

Користењето MindOnMap Free Background Remover Online е најлесниот метод. Поставете ги вашите слики на оваа онлајн алатка и ќе можете брзо да ги добиете проѕирните слики што ви се потребни.

Како да се отстрани позадината во Photoshop?

Отворете ја вашата фотографија во Adobe Photoshop и изберете ја алатката Брз избор во панелот со алатки. Потоа треба да изберете Add to Selection и да го отворите Brush Picker. Следно, можете да ја изберете областа што сакате да ја отстраните.

Како да ја смените бојата на позадината на сликата?

Кликнете на копчето Постави слики за да ја додадете вашата слика, а потоа треба да изберете Уреди. Овде можете да ја промените бојата на позадината со избирање на иконата Боја.

Икона

Бесплатен онлајн отстранувач на позадина MindOnMap

Уживајте во повеќе корисни алатки од MindOnMap

Икона Бесплатен онлајн отстранувач на воден печат

MindOnMap Watermark Remover е лесен за употреба бришач за воден печат кој помага да се отстранат водените жигови, логоа, текстови итн., од која било фотографија.

Обидете се сега
Икона Бесплатно унапредување на слики онлајн

Тоа ви овозможува да го подобрите квалитетот на вашата слика и да ги направите вашите фотографии поголеми бесплатни онлајн. Тоа е моќна алатка со лесен интерфејс.

Обидете се сега
Икона Бесплатен PDF JPG конвертор онлајн

Ви овозможува лесно да конвертирате PDF во JPG или JPG во PDF онлајн. Оваа алатка поддржува други конвертирање датотеки, како DOC, PNG, итн.

Обидете се сега