Претворете го HEIC/HEIF во JPG со оригинален квалитет

Исто како што сугерира името, MindOnMap Free HEIC во JPG Converter Online може да ви овозможи лесно да го промените HEIC во JPG. Бидејќи HEIF претставува формат на слика со висока ефикасност, а HEIC е нов стандард избран од Apple за HEIF, можете исто така да конвертирате HEIF во JPG користејќи ја оваа алатка. Освен тоа, MindOnMap HEIC во JPG конвертер применува развиена технологија за да можете да конвертирате HEIC во JPG/JPEG без губење на квалитетот.

ПоставетеПоставете слики
Претворете го HEIC во JPG
Сериски конвертор

Променете го HEIC во JPG во серии еднократно

MindOnMap Бесплатниот HEIC во JPG конвертор онлајн поддржува и додавање повеќе HEIC датотеки истовремено. За да го претворите HEIC во JPG во серии, само кликнете на копчето Постави слики за да ја отворите папката со сликите HEIC, изберете некои HEIC датотеки што треба да ги конвертирате и кликнете OK. Сериското конвертирање на HEIC во JPG е погодно ако имате повеќе датотеки HEIC.

ПоставетеПоставете слики

Претворете го HEIC во JPG онлајн без ограничување на прелистувачот

Како онлајн алатка 100%, конверторот MindOnMap HEIC во JPG ви овозможува да го промените HEIC во JPG/JPEG онлајн, без разлика на вашиот прелистувач. Можете да го користите овој конвертор HEIF во JPG во Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari и други прелистувачи. Покрај тоа, конверторот MindOnMap HEIC во JPG нема системски ограничувања, така што можете да го користите за конвертирање на HEIC во JPG на Windows и Mac компјутерите.

ПоставетеПоставете слики
Без ограничување на прелистувачот

Зошто да изберете MindOnMap HEIC во JPG конвертор

Едноставна конверзија

Едноставна конверзија

Користењето на конверторот MindOnMap HEIC во JPG е едноставно и трае само три чекори.

Брза конверзија

Брза конверзија

Користењето на оваа алатка за конвертирање на HEIC во JPG е брзо сè додека вашата мрежа работи добро.

Без воден жиг

Без воден жиг

Користете MindOnMap за да го промените HEIC во JPG и ќе добиете JPG слики без воден печат.

Чувајте ги податоците за Exif

Чувајте ги податоците за Exif

По конвертирање на HEIC во JPG со помош на оваа алатка, Exif податоците од HEIC датотеките ќе се чуваат.

Кориснички прегледи Кориснички прегледи

Кориснички прегледи

Проверете што велат нашите корисници за MindOnMap HEIC во JPG конвертер и пробајте го сами.

Сем

Сем БанерБанерБанерБанерБанер

Одлична алатка за нас корисниците на MacBook (OS)! Конвертерот MindOnMap HEIC во JPG ќе работи одлично кога ги објавувам моите фотографии.

Ванеса

ВанесаБанерБанерБанерБанерБанер

Фотографирам со мојот iPhone и добивам слики од HEIC, но повеќето платформи не ги поддржуваат. Така, го користам конверторот MindOnMap HEIC во JPG за да ги сменам моите HEIC слики во JPG. Оваа алатка е лесна!

Берт

БертБанерБанерБанерБанерБанер

Конверторот MindOnMap HEIC во JPG е одличен! Бидејќи со него можам да ги претворам моите датотеки HEIC во JPG без да инсталирам никаков софтвер на мојот компјутер.

Најчесто поставувани прашања за MindOnMap HEIC во JPG конверторот

Што е датотека HEIC?

HEIC се однесува на .heic, екстензија на името на датотеката во формат на датотека со слика со висока ефикасност. Овој формат е контејнер со дигитални слики и секвенци на слики. Обично се користи во уредите на Apple.

Како да конвертирате HEIC во JPG?

Одете на официјалната веб-страница на MindOnMap HEIC на JPG Converter, кликнете на копчето Постави слики за да ја изберете датотеката HEIC, а потоа оваа алатка автоматски ќе се конвертира. Следно, кликнете Преземи за да зачувате JPG на вашиот уред.

Како да конвертирате HEIC во JPG на Mac?

Можете директно да ја отворите вашата датотека HEIC во Преглед на вашиот Mac компјутер, потоа кликнете Датотека и изберете Извоз. После тоа, изберете JPEG во Формат и кликнете на копчето Зачувај за да го завршите конвертирањето на HEIC во JPG на Mac. Ако мислите дека овој начин е малку тежок за добивање, можете да го користите MindOnMap HEIC во JPG конвертер.

Икона

MindOnMap Бесплатен HEIC во JPG конвертор онлајн

ДодадетеПоставете слики

Уживајте во повеќе корисни алатки од MindOnMap

Икона Бесплатни онлајн отстранувачи на позадина

Отстранете ја позадината од JPG/JPEG/PNG сликите на интернет бесплатно. Исто така, поддржува промена на позадината на сликата.

Обидете се сега
Икона Бесплатно унапредување на слики онлајн

Тоа ви овозможува да го подобрите квалитетот на вашата слика и да ги направите вашите фотографии поголеми бесплатни онлајн. Тоа е моќна алатка со лесен интерфејс.

Обидете се сега
Икона Бесплатен PDF JPG конвертор онлајн

Ви овозможува лесно да конвертирате PDF во JPG или JPG во PDF онлајн. Оваа алатка поддржува други конвертирање датотеки, како DOC, PNG, итн.

Обидете се сега
Ви благодарам!
Вашите повратни информации се успешно испратени.