ORG графикони Visualize Company

Користете Органски графикони за јасно да ја визуелизирате структурата на вашата компанија

Што е организациона шема? Накратко, организациона шема е визуелна форма за прикажување на структурата на вашата компанија на страница. Преку оваа табела можете интуитивно да ја видите положбата на секоја личност. Оттука, ако треба да направите органска табела за да ги анализирате човечките ресурси на вашата компанија, можете да го користите MindOnMap Организациона табела, кој е лесен за употреба. И оваа алатка нуди функција која ви овозможува да додавате икони на графиконот за да ги потенцирате позициите на луѓето. Можете исто така да ја промените формата на секој јазол за да ја направите шемата на организацијата на вашиот тим повизуелна.

Креирај Органска табела

Различни изгледи на организациона шема со прилики

Ако сакате да направите вашите организациски графикони да изгледаат поинаку врз основа на различни прилики, мора да изберете MindOnMap Org Chart Maker Online и да се обидете. Кога ја користите оваа алатка, можете да ја изберете бојата на позадината и шемата на позадината како што сакате. Можете исто така да ја промените бојата на линиите и текстовите и стилот на фонтот и големината на текстовите. На пример, ако треба да направите презентација меѓу вашите колажи и менаџери со помош на органска табела, можете да ја креирате табелата во поформален стил. Ако немате поим за стилот на вашата органска табела, MindOnMap обезбедува различни теми.

Креирај Органска табела
Променете ја бојата
Вметнете слики во графикони

Вметнете ги вашите слики за да направите професионални табели за организација

За правење професионална организациона шема секогаш се потребни портрети на главата на луѓето. И за среќа, MindOnMap Org Chart Maker поддржува лесно вметнување слики во вашите организациски графикони. Кога вметнувате фотографии, можете да ја изберете позицијата што сакате да ги поставите според вашите потреби. И откако ќе додадете слики на вашата органска табела, можете да ја менувате големината на овие слики како што сакате. Освен тоа, во функцијата Flowchart на MindOnMap, има различни фигури на занимања. Покрај тоа, доколку е потребно, можете да го вметнете GIF-от во вашите графикони во MindOnMap.

Креирај Органска табела

Зошто да изберете MindOnMap Изработувач на организациски графикони

Како да направите организациска табела на Интернет

Чекор 1. Најавете се на MindOnMap

За да започнете, кликнете на копчето Креирај организациона шема и најавете се на MindOnMap.

Чекор 2. Изберете карта на организациона шема

Потоа можете да се префрлите на јазичето Ново и да го изберете копчето Org-Chart Map (долу).

Чекор 3. Вметнете слики

Следно, можете да ја уредувате содржината и да вметнувате слики со кликнување на иконата Image.

Чекор 4. Извезете и споделувајте

Откако ќе ја направите органската табела, можете да кликнете на копчето Извоз за да го зачувате на локалното или кликнете на копчето Сподели за споделување онлајн.

Вклучи Mindonmap Изберете ORG графикон карта Вметнете слика ORG Графикон за извоз на ORG

Шаблони за организациски графикони од MindOnMap

Слика

Креирај сега

Слика

Креирај сега

Слика

Креирај сега

БГ БГ

Кориснички прегледи

Проверете што велат нашите корисници за MindOnMap и пробајте го сами.

Најчесто поставувани прашања за креаторот на организациски графикони онлајн

Можете да најдете решенија овде

Генограм Генограм Генограм Генограм Генограм

Направете полесно и побрзо креирање на табела за организација

Креирај Органска табела

Откријте повеќе алатки

ORM дијаграмORM дијаграм Концептна картаКонцептна карта Мапа на умотМапа на умот ВремепловВремеплов Графикон на тековиГрафикон на текови Дијаграм на рибина коскаДијаграм на рибина коска ГенограмГенограм Графикон PERTГрафикон PERT Гант графиконГант графикон ЕР дијаграмЕР дијаграм UML дијаграмUML дијаграм Дијаграм на дрвоДијаграм на дрво