Si të shtoni një person në një foto në një kompjuter dhe celular

Dëshironi të shtoni një person në një foto? Epo, mund t'i japë një shije tjetër imazhit tuaj, gjë që e bën atë më tërheqës dhe të kënaqshëm. Pra, nëse keni një foto dhe dëshironi ta futni në një imazh tjetër, atëherë jeni në artikullin e duhur. Në këtë postim, ne do t'ju mësojmë se si të futni një person në një foto tjetër duke përdorur mjete online, në një kompjuter dhe në pajisjet e telefonit tuaj celular. Kështu, nëse doni të dini më shumë rreth si të shtoni një person në një foto, kontrolloni këtu menjëherë!

Shto një person në foto

Pjesa 1. Si të hiqni një person përpara se të shtoni në një foto

Përsa i përket redaktimit, ka disa rrethana kur duhet të shtoni një person në një imazh tjetër. Ndoshta ju dëshironi të keni një sfond tjetër për personin ose ta bëni atë më tërheqës për t'u parë. Por, kur shtoni një person në një foto tjetër, gjëja më e mirë që duhet të bëni është ta preni personin fillimisht në një foto. Me këtë, mund ta modifikoni dhe ta vendosni në një imazh tjetër. Pra, nëse po kërkoni ndihmë për të prerë imazhin tuaj së pari përpara se ta shtoni në një foto tjetër, ne jemi këtu për t'ju udhëhequr.

Mjeti më i mirë në internet për t'u përdorur për të arritur objektivin tuaj është MindOnMap Pa pagesë për heqjen e sfondit në internet. Një nga veçoritë kryesore të tij është heqja e një sfondi imazhi në një metodë të kuptueshme. Me këtë, ju mund të hiqni një person nga një foto pa asnjë sherr. Përveç kësaj, mjeti madje mund të heqë automatikisht sfondin e imazhit, duke e bërë atë të përshtatshëm për të gjithë përdoruesit. Plus, ndërfaqja e tij kryesore është e drejtpërdrejtë, kështu që ju mund të kuptoni të gjitha funksionet që ju nevojiten kur përdorni mjetin.

Përveç kësaj, MindOnMap është 100% pa pagesë. Ndryshe nga mjetet e tjera në internet, nuk keni nevojë të blini ndonjë abonim për të shijuar veçoritë e përgjithshme të mjetit. Me këtë, nëse jeni duke kërkuar për një heqës të përshtatshëm të sfondit të imazhit me një proces të thjeshtë, është më mirë ta përdorni mjetin në shfletuesin tuaj menjëherë. Për t'ju dhënë më shumë ide rreth heqjes së personit nga një foto, mund të kontrolloni hapat e mëposhtëm.

1

Qasja MindOnMap Pa pagesë për heqjen e sfondit në internet në shfletuesin tuaj. Pas kësaj, hapni dosjen e kompjuterit tuaj duke klikuar butonin Ngarko imazhin. Pasi të shfaqet dosja, shfletoni imazhin që dëshironi të prisni dhe prisni për procesin e ngarkimit.

Hyni në Mjetin e Ngarkimit të Imazhit
2

Pasi imazhi të jetë ngarkuar tashmë, mund të shihni që sfondi i tij tashmë është eliminuar. Ju mund ta shihni imazhin pa një sfond në seksionin Paraafishimi. Me këtë, ju mund të ruani foton që keni prerë duke klikuar butonin Shkarko.

Klikoni butonin Shkarko Ruaj foton

Pjesa 2. Si të shtoni njerëz në foto në një kompjuter

Pasi të keni marrë fotografinë e një personi pa sfond duke përdorur MindOnMap Background Remover, mund të përdorni Adobe Photoshop për ta vendosur personin në fotot tuaja të tjera. Ky program i shkarkueshëm mund t'ju ndihmojë të merrni rezultatin tuaj të dëshiruar pasi mund të sigurojë pothuajse çdo funksion që ju nevojitet. Madje mund t'ju ndihmojë të hiqni një sfond imazhi dhe t'i bashkëngjitni subjektit kryesor një fotoje tjetër, veçanërisht kur bëni një sfond tjetër. Plus, ju mund të hyni në heqës sfondi në platforma të ndryshme, si sistemet operative Mac dhe Windows. Megjithatë, meqenëse programi është një softuer i avancuar redaktimi, vetëm profesionistët mund ta përdorin atë. Kjo është për shkak se Adobe ka funksione të shumta që mund të hasni kur nisni ndërfaqen kryesore. Gjithashtu, nuk është plotësisht falas. Adobe mund të ofrojë vetëm një periudhë prove falas 7-ditore. Pasi të përfundojë prova, duhet të merrni planin e tij të abonimit për ta përdorur vazhdimisht. Pra, shikoni metodën më poshtë dhe mësoni se si të shtoni një person në një imazh duke përdorur Photoshop.

1

Shkarko Adobe Photoshop në kompjuterët tuaj Windows ose Mac. Më pas, pasi të keni nisur softuerin, shkoni te opsioni File > Open për të hapur foton e prerë dhe një imazh tjetër.

2

Më pas, mund të klikoni dhe tërhiqni foton nga një foto tjetër. Mund ta ndryshoni madhësinë e figurës për ta përshtatur atë në një foto tjetër që keni.

Kliko Zvarrit te një foto tjetër
3

Nëse jeni të kënaqur me rezultatin, mund ta ruani imazhin duke klikuar opsionin File > Save as. Me këtë, ju mund të keni imazhin tuaj të redaktuar.

Ruaj skedarin si imazh të redaktuar

Pjesa 3. Si të shtoni një person në një foto në një iPhone

Nëse jeni përdorues i iPhone, mund të përdorni Photoroom: Redaktori i AI-së së fotografive aplikacioni. Me këtë aplikacion, ju mund të hiqni një person dhe ta shtoni atë në një imazh tjetër që keni. Ai gjithashtu ofron një proces të lehtë, duke e bërë të thjeshtë për t'u përdorur për të gjithë përdoruesit. Për më tepër, mund të përdorni mjetin e tij AI për t'i shtuar një fotografi tjetër një personi. Megjithatë, ka disa mangësi që duhet të mësoni. Ka raste kur aplikacioni shfaq disa reklama shqetësuese gjatë procesit. Kërkon gjithashtu një lidhje interneti për të kryer. Ju mund të kontrolloni hapat e mëposhtëm për të mësuar se si të shtoni një person në një foto duke përdorur një iPhone.

1

Shkarkoni dhe instaloni Photoroom: Redaktori i AI-së së fotografive aplikacion në iPhone tuaj. Pastaj shtoni imazhin që dëshironi.

2

Pas kësaj, mund të përdorni funksionin e tij AI për të shtuar automatikisht një imazh tjetër. Pastaj, ju mund të zgjidhni imazhin tuaj të preferuar.

3

Pasi të keni mbaruar, mund të filloni të klikoni opsionin Eksporto për të ruajtur foton e redaktuar në pajisjen tuaj.

Shtoni person në iPhone Photo

Pjesa 4. Si të shtoni një person në një foto në Android

Për të shtuar një person në një foto në Android, përdorni aplikacionin Cut Paste Photo. Me këtë aplikacion, ju mund të shtoni një imazh në një foto tjetër në mënyrë efektive. Ju madje mund të përdorni gomën e tij automatike për të hequr sfondin përpara se ta shtoni atë në një foto tjetër. Përveç kësaj, aplikacioni mund t'ju ndihmojë të ruani imazhin përfundimtar në vetëm një sekondë, duke e bërë atë një aplikacion të përshtatshëm për të gjithë. Por, aplikacioni nuk është aq i lehtë për t'u përdorur. Ka raste kur ju duhet hiqni sfondin e imazhit me dorë, gjë që mund të marrë kohë. Gjithashtu, disa funksione janë të vështira për t'u kuptuar, veçanërisht kur jeni i ri në aplikacion. Por nëse doni të përdorni aplikacionin për të shtuar një person në një foto tjetër, shihni më poshtë metodat e dhëna.

1

Hyni në Ngjit foton e prerë aplikacion në Android-in tuaj. Pastaj, niseni atë për të filluar procesin.

2

Më pas, shtoni foton që keni prerë nga aplikacioni dhe zgjidhni opsionin Load Background Image. Pasi të keni mbaruar, mund ta ndryshoni madhësinë e fotografisë bazuar në preferencat tuaja. Pas kësaj, klikoni në shenjën Kontrollo.

3

Më pas, shtypni opsionin Ruaj nga ndërfaqja e sipërme për të ruajtur foton e redaktuar në pajisjen tuaj Android.

Shto një person në foto Android

Pjesa 5. Pyetjet e shpeshta rreth Si të shtoni një person në një foto

Si të fotoshoponi dikë në një foto?

Hapni programin dhe hapni imazhin që dëshironi në Photoshop. Pas kësaj, kopjoni dhe ngjisni foton e personit në imazhin tuaj kryesor. Më pas, mund të përdorni një maskë shtresash rreth imazhit të personit për të hequr sfondin. Pas kësaj, mund të rregulloni ekspozimin, ngjyrat, madhësitë dhe më shumë për të lexuar një modifikim pa probleme.

Cili është një aplikacion falas për të shtuar një person në foto?

Ka aplikacione të ndryshme që mund t'i përdorni për të shtuar një person në një foto falas. Ai përfshin aplikacionin Cut Paste Photo. Pas instalimit të aplikacionit, tashmë mund të filloni të shtoni një person në një foto tjetër pa paguar asnjë qindarkë.

Si mund të shtoj një person në një foto ekzistuese?

Do t'ju duhet softuer i dobishëm për redaktimin e imazheve për të shtuar një person në një foto ekzistuese. Ju mund të përdorni Fotor si një redaktues për të përfunduar detyrën tuaj. Gjithçka që ju duhet është të vizitoni faqen e internetit dhe të vendosni foton. Pas kësaj, mund të futni një foto tjetër që mund të shërbejë si sfond, së bashku me personin nga një foto tjetër. Pas kësaj, tashmë mund të filloni procesin e ruajtjes për të shkarkuar imazhin e redaktuar.

konkluzioni

Falë këtij udhëzuesi, ju keni mësuar si të shtoni një person në një foto në mënyrën më efektive. Gjithashtu, nëse doni të prisni së pari një foto përpara se ta shtoni në një foto tjetër, përdorni MindOnMap Pa pagesë për heqjen e sfondit në internet. Me këtë, ju mund të hiqni një person nga një foto në mënyrë efektive dhe pa mundim.

Krijoni hartën e mendjes

Krijoni hartën tuaj të mendjes ashtu siç dëshironi

MindOnMap

Një krijues i lehtë për t'u përdorur për hartën e mendjes për të nxjerrë vizualisht idetë tuaja në internet dhe për të frymëzuar kreativitetin!