Informata personale

Përvoja

Victoria Lopez është një adhuruese e krijimit të hartave mendore dhe diagrameve ose diagrameve të tjera interesante dhe të dobishme. Kështu, ajo është e mirë në përdorimin e mjeteve të ndryshme për të bërë shumë lloje hartash dhe diagramesh. Për më tepër, ajo është e lumtur të ndajë metodat dhe hapat e detajuar me të tjerët duke shkruar dhe publikuar postime. Dhe ajo e ka bërë këtë për rreth pesë vjet.

Arsimi

Victoria është diplomuar në Universitetin Shtetëror Mindanao. Dhe ajo shpesh përdorte hartat e mendjes për të zgjidhur probleme dhe për të bërë prezantime gjatë studimeve në universitet. Pra, ajo është e aftë në përdorimin e shumë mjeteve të njohura të hartës së mendjes dhe artikujt e saj janë të besueshëm dhe të dobishëm.

Jeta

Victoria i pëlqen të luajë tenis për t'u çlodhur gjatë kohës së lirë. Dhe ajo zakonisht shfleton lajmet më të fundit në internet.

Postime të njohura

Krijo grafikun ORG Si të krijoni një grafik organesh në PowerPoint, Word dhe Excel
Bëni një hartë koncepti Si të krijoni një hartë koncepti me mjetet kryesore në internet dhe jashtë linje
Grafiku Gantt i Microsoft Word Mënyra të mahnitshme se si të bëni një grafik Gantt në Word
Stuhi mendimesh me hartën e mendjes Mësoni Hartën e Brainstorm me softuerin më të mirë të hartës së mendjes

Të gjithë Artikujt