Mësoni madhësinë e imazhit të produktit Shopify dhe si të bëni imazhin e produktit Shopify

Jeni një biznesmen apo grua aspiruese? Atëherë ndoshta dëshironi të prezantoni produktet tuaja në platformat Shopify. Në këtë rast, ne jemi këtu për t'ju udhëhequr. Ne do t'ju mësojmë se si të bëni imazhe të produkteve Shopify. Gjithashtu, do të zbuloni redaktuesin më të mirë të fotografive në internet që mund të përdorni për të redaktuar tuajin Shopify imazhet e produktit. Për më tepër, ne do të japim detajet e plota në lidhje me madhësitë e kërkuara të imazhit të produktit Shopify. Pra, ejani këtu për të mësuar.

Bëni imazhin e produktit Shopify

Pjesa 1. Kërkesat e imazhit të produktit Shopify

Shopify është një platformë e-commerce miqësore për përdoruesit që mund të ndihmojë bizneset e vogla në ndërtimin e një dyqani online. Sipërmarrësit shesin në internet përmes një paneli të thjeshtë. Plus, tregtarët e Shopify mund të marrin një dyqan modern online dhe të prezantojnë produktet e tyre në tregjet e shitësve, faqet e mediave sociale, bloget dhe më shumë. Sidoqoftë, kur përdorni imazhin e produktit tuaj, ka kërkesa të ndryshme që duhet të mësoni, veçanërisht madhësitë e imazhit të produktit Shopify. Pra, për të mësuar kërkesat për sa i përket madhësive të imazhit, shihni të gjitha detajet më poshtë.

Madhësia e imazhit të produktit Shopify

Madhësia më e mirë për imazhet e produkteve Shopify është 2048 × 2048 piksele. Përveç kësaj, imazhet për faqet e produkteve duhet të kufizohen në 3 MB. Me këtë madhësi, nuk do të ndikojë në shpejtësinë e ngarkimit të faqes në internet. Raporti i pamjes katrore ose 1:1 i imazhit do t'i ndihmojë ata të shfaqen siç duhet. Do të duket mirë nëse përmbajtja është e shkurtër apo e gjatë. Plus, nëse lejoni zmadhimin e imazheve për produktet e Shopify, piksel duhet të jetë 800 × 800. Me këtë, klientët nuk do të hasin imazhe të paqarta dhe të pikseluara.

Madhësia e imazhit të koleksionit Shopify

Madhësia e sugjeruar për imazhin e koleksionit është 1024 × 1024 piksele. Për më tepër, faqja e koleksionit duhet të jetë 4472 × 4472 piksele dhe 20 MB. Për më tepër, duke qenë se imazhet janë krah për krah, do të bëhet mahnitëse t'i shfaqni ato në të njëjtin raport.

Madhësia e imazhit në sfond Shopify

Për sa i përket imazhit të sfondit të Shopify, madhësia e zakonshme është 1920 × 1920 piksele. Plus, duhet të jetë raporti i pamjes 16:9. Me këtë, sfondi i imazhit do të duket i përsosur në çdo pajisje. Gjithashtu, madhësia e skedarëve duhet të jetë 3 MB e më poshtë. Kufizimi i madhësisë së skedarit mund t'ju ndihmojë të mos ndikoni në ngarkimin e faqes.

Madhësia e imazhit të blogut Shopify

Për imazhin e paraqitur në Blog, madhësia e përsosur është 1920 × 1080 piksele. Raporti i pamjes duhet të jetë 16:9. Madhësia maksimale e skedarit është 3 MB. Por duhet të jetë më mirë nëse madhësia është më e vogël se ajo pa sakrifikuar cilësinë e imazhit. Një tjetër gjë që duhet të keni parasysh është gjerësia e imazhit. Nëse imazhi është shumë i vogël, Shopify automatikisht do ta zgjasë atë për ta vendosur në ekran. Nëse kjo ndodh, imazhi do të duket joprofesional dhe i pikseluar.

Madhësia e logos së Shopify

Madhësia e fotografisë së produktit Shopify për sa i përket logos është 250 × 250 piksele. Gjithashtu, madhësia e skedarit duhet të jetë së paku 1 MB. Gjithashtu, logoja duhet të jetë në formë katrore ose drejtkëndore, bazuar në nevojat tuaja. Gjithmonë kini parasysh se nëse logoja është më e vogël se madhësia e kërkuar, ajo do të bëhet e palexueshme. Do të kompresohet automatikisht në një cilësi negative nëse logoja e Shopify është më e madhe se sa nevojitet.

Pjesa 2. Si të merrni imazhin e produktit Shopify

Nëse dëshironi të merrni një imazh të produktit Shopify, ka gjëra të ndryshme që duhet të keni parasysh. Pra, nëse doni të mësoni gjithçka rreth marrjes së një imazhi të produktit Shopify, shihni informacionin më poshtë.

Përgatitni kamerën

Meqenëse detyra juaj është të merrni një produkt Shopify, duhet të keni një aparat fotografik. Është më mirë nëse kamera juaj mund të sigurojë një cilësi të shkëlqyer imazhi, si 1080p, 4K dhe më shumë. Me këtë, ju mund të kapni produktin tuaj në një mënyrë të jashtëzakonshme me rezultate të shkëlqyera përfundimtare.

Sfondi i thjeshtë

Në fotografimin e imazhit të produktit Shopify, rekomandohet të keni një sfond të thjeshtë dhe të thjeshtë gjatë procesit të fotografimit të produktit Shopify. Pasja e një sfondi të thjeshtë mund ta ndihmojë kamerën të fokusohet më shumë në subjektin kryesor. Gjithashtu, ju mund ta modifikoni lehtësisht imazhin pasi sfondi nuk është i komplikuar për t'u trajtuar.

Filloni të kapni produktin

Nëse e keni tashmë konfigurimin tuaj, mund të filloni të kapni produktin. Gjithashtu, sigurohuni që të keni ndriçimin e duhur për të parandaluar hijet shqetësuese. Të kesh dritë natyrale është më mirë sesa të përdorësh shumë dritë.

Retushoni imazhin e produktit të kapur

Pas procedurës së fotografimit, mund të filloni të vlerësoni dhe përmirësoni imazhin e produktit tuaj. Ju mund të përdorni redaktorët për një proces më të lehtë. Pasi të keni mbaruar, merrni parasysh optimizimin e imazheve, veçanërisht madhësinë.

Këshilla për marrjen e imazheve të produkteve Shopify

◆ Përdorni gjithmonë një aparat fotografik që mund të ofrojë cilësi të jashtëzakonshme imazhi.

◆ Rekomandohet një sfond i thjeshtë kur fotografoni produktin.

◆ Ndriçimi i duhur është i rëndësishëm për të eliminuar hijet e bezdisshme nga produkti.

◆ Për të përmirësuar imazhin e produktit, është më mirë të përdorni softuer për modifikimin e imazheve.

◆ Gjithmonë optimizoni madhësinë e imazhit bazuar në kërkesat.

Pjesa 3. Si të modifikoni imazhin e produktit për Shopify

Siç e kemi përmendur, ju mund të modifikoni imazhin e produktit tuaj Shopify. Është për të pasur një ndikim tjetër në sytë e klientit. Pra, për të redaktuar imazhin e produktit tuaj Shopify, përdorni MindOnMap Pa pagesë për heqjen e sfondit në internet. Me ndihmën e mjetit, mund të modifikoni imazhin e produktit, si ndryshimi i sfondit dhe prerja e imazhit. Epo, procesi i redaktimit të imazhit të produktit Shopify është i thjeshtë. Me ndërfaqen e kuptueshme të mjetit, mund të arrini rezultatin e dëshiruar në vetëm disa sekonda. Për më tepër, ndryshe nga programet e tjera të redaktimit të imazheve, MindOnMap është i lirë për t'u përdorur. Mund të shijoni të gjitha veçoritë e tij pa u abonuar në një plan, duke e bërë atë një redaktues imazhi të përshtatshëm. Pra, nëse doni të modifikoni imazhin e produktit tuaj Shopify, shihni metodat më poshtë.

1

Qasja MindOnMap Pa pagesë për heqjen e sfondit në internet në shfletuesin tuaj. Më pas, për të futur imazhin e produktit Shopify, klikoni Ngarko Imazhet.

Fut imazhin e produktit Shopify
2

Për të ndryshuar sfondin e imazhit, shkoni te seksioni Edit > Color. Ju gjithashtu mund të klikoni seksionin Imazhi nëse dëshironi të përdorni një imazh tjetër si sfond.

Shopify Ndrysho sfondin e imazhit
3

Për të prerë imazhin e produktit Shopify, klikoni Pri nga ndërfaqja e sipërme. Më pas, filloni procesin e prerjes. Ju mund të përdorni kornizën e rregullueshme për prerjen e skajit ose të cepit të figurës.

Prisni imazhin e produktit Shopify
4

Nëse keni përfunduar me modifikimin e imazhit të produktit tuaj Shopify, klikoni Shkarko nga ndërfaqja e poshtme.

Ruani imazhin e modifikuar të produktit Shopify

Pjesa 4. Pyetjet e shpeshta rreth krijimit të imazhit të produktit Shopify

Si mund të marr imazhe të produktit në Shopify?

Nga Shopify, lundroni te seksioni Produkt > Të gjitha produktet. Më pas, mund të shtypni ose trokitni lehtë mbi produktin që dëshironi. Ju gjithashtu mund t'i modifikoni ato bazuar në preferencën tuaj. Me këtë, tashmë mund të merrni imazhin e produktit nga Shopify.

Si mund ta ndryshoj imazhin e produktit në Shopify?

Shkoni në faqen tuaj të internetit Shopify. Më pas, lundroni në seksionin Produkte. Pasi të keni mbaruar, zgjidhni imazhin e produktit që dëshironi të ndryshoni. Shkoni te Media, shënoni kutinë dhe klikoni opsionin Fshi. Pas kësaj, tashmë mund të shtoni një imazh tjetër produkti duke klikuar opsionin Shto skedarë.

Cili është imazhi më i mirë i produktit për Shopify?

Imazhet më të mira të produkteve për Shopify ndryshojnë gjithmonë në bazë të tendencave. Mund të jenë aksesorë, produkte bukurie, veshje sportive dhe më shumë.

konkluzioni

Tani ju e dini se si të bëni imazhe të produkteve Shopify dhe të mësoni Shopify madhësitë e imazhit të produktit. Gjithashtu, nëse jeni duke kërkuar për një redaktues imazhi për të përmirësuar imazhin e produktit tuaj Shopify, përdorni MindOnMap Pa pagesë për heqjen e sfondit në internet. Mund të ofrojë një proces të thjeshtë redaktimi, veçanërisht për ndryshimin e sfondit të imazhit dhe prerjen e imazhit të produktit.

Krijoni hartën e mendjes

Krijoni hartën tuaj të mendjes ashtu siç dëshironi

MindOnMap

Një krijues i lehtë për t'u përdorur për hartën e mendjes për të nxjerrë vizualisht idetë tuaja në internet dhe për të frymëzuar kreativitetin!