5 Gjeneratorët më të mahnitshëm të Infografisë së AI

Në këtë epokë moderne, infografika është bërë një mjet i besueshëm për paraqitjen e informacionit të komplikuar në një format tërheqës. Mund t'i ndihmojë përdoruesit t'i bëjnë të dhënat më të lehta për t'u kuptuar, në vend që të tregojnë një format teksti. Me avancimin e këtij mjeti të fuqizuar nga AI, krijimi i një infografike mahnitëse do të jetë më i lehtë. Pra, nëse doni të gjeneroni automatikisht infografikën tuaj, atëherë ka një arsye që ju të lexoni këtë përmbledhje. Ne jemi këtu për të ofruar të gjithë gjeneratorët më të dobishëm dhe të dobishëm të infografisë së AI që mund të përdorni për të arritur detyrën tuaj. Ju gjithashtu do të njiheni me veçoritë dhe kufizimet e tyre për t'ju dhënë më shumë njohuri për aftësitë e tyre të ndryshme. Me këtë, do të ishte më mirë të lexoni këtë postim dhe le të diskutojmë gjithçka rreth tij Gjeneratorë infografikë të AI.

Gjeneratori Infografik i AI

Pjesa 1. Çfarë është një gjenerator infografik i AI

Gjeneruesit e infografisë së AI mund t'ju ndihmojnë të krijoni një infografik automatikisht me AI. Me këto mjete, nuk keni nevojë të krijoni prezantime vizuale me dorë. Gjithçka që ju nevojitet është të shtoni kërkesën tuaj dhe mjeti do të fillojë procedurën e gjenerimit të infografisë. Epo, një nga funksionet më të mira të këtyre mjeteve është funksioni tekst-në-infografik. Pas futjes së temës, mjeti do ta analizojë atë dhe do të ofrojë rezultatin që ju nevojitet. Plus, gjëja e mirë që mund të hasni nga mjetet është se ato mund të ofrojnë shabllone që mund t'i përdorni. Prandaj, nëse doni të krijoni një infografik më të lehtë dhe më të shpejtë, mund të mbështeteni te një krijues infografik i AI.

Mjetet Infografike Më e mira për Vlerësimi
Appy Pie Krijimi i infografikëve me një proces gjenerimi të shpejtë. Trustpilot
4.6
Piktografikë Mund të gjenerojë infografikë me modele të ndryshme të ofruara. Capterra
4.8
Hakmarrja Mund të gjenerojë një infografik me një klik të vetëm. Trustpilot 4.2
Visme Mund të ofrojë infografikë të shkëlqyer me stile të ndryshme. Capterra
4.5
ChartMaster AI Gjenerimi i infografikëve me saktësi të lartë. Po Chat AI
4.8

Pjesa 2. Krijuesi i Infografisë me AI të Appy Pie

Infografik i AI Appy Pie

Si punon

Një nga krijuesit më të mirë të infografisë së AI që mund të përdorni është Prodhuesi Infografik i AI i Appy Pie. Me këtë mjet, ju mund të gjeneroni në mënyrë efektive prezantimin tuaj vizual. Epo, mjeti funksionon thjesht. Gjithçka që ju nevojitet është të krijoni një kërkesë të dobishme në kutinë e tekstit. Pas kësaj, mjeti do të analizojë kërkesën tuaj dhe do të fillojë të gjenerojë infografik bazuar në kërkesën e dhënë. Për sa i përket stilit, nuk do të zhgënjeheni pasi mund të ofrojë stile të ndryshme. Gjithashtu, saktësia e tij është e nivelit të lartë. Mund të japë infografikën që ju nevojitet bazuar në tekstin që keni futur. Me këtë, nuk do të merrni asnjë informacion mashtrues pas procedurës së gjenerimit të infografisë. Për më tepër, ai mund të ofrojë modele të ndryshme, kështu që ju mund të zgjidhni shabllonet tuaja të preferuara për gjenerimin e prezantimit tuaj vizual.

Veçoritë

◆ Procesi i gjenerimit të infografisë është i shpejtë dhe i lehtë.

◆ Mund të ofrojë modele të ndryshme me kategori të ndryshme, të tilla si krahasimi, bamirësia, arsimimi dhe më shumë.

◆ Mund të ofrojë një opsion personalizimi që i lejon përdoruesit të krijojnë infografikë bosh dhe t'i modifikojnë ato.

Çmimi

◆ $8.00/muaj

Të metat

◆ Mjeti kërkon që së pari të identifikoheni përpara se të krijoni një infografik.

◆ Përshtatja e infografikës ka kufizime kur përdorni versionin falas.

Pjesa 3. PiktoChart

Infografik i PiktoChart AI

Si punon

Piktografikë është një tjetër gjenerues i dobishëm infografik i AI që mund të përdorni. Ashtu si mjeti i mësipërm, PiktoChart funksionon bazuar në tekstin ose kërkesën e dhënë. Me këto kërkesa, ky mjet i AI mund të sigurojë infografinë që dëshironi. Gjithashtu, gjëja e mirë këtu është se mund të gjenerojë infografikë më shpejt dhe më të qetë. Niveli i tij i saktësisë është gjithashtu i mirë pasi mund të japë rezultatin që dëshironi. Ai është gjithashtu i aftë të ofrojë shabllone të ndryshme. Me këtë, ju mund të zgjidhni stilin tuaj të preferuar, i cili mund t'ju bëjë të kënaqur pas procesit të gjenerimit të infografisë.

Veçoritë

◆ Mund të gjenerojë pa probleme infografikë.

◆ Mjeti mund të ofrojë modele të ndryshme bazuar në kategoritë.

◆ Mbështet veçoritë e bashkëpunimit.

Çmimi

◆ $14,00/muaj

Të metat

◆ Versioni falas ka funksione dhe shabllone të kufizuara për t'u përdorur.

◆ Ju lejon të shkarkoni vetëm 2 prezantime në versionin falas.

Pjesa 4. Hakmarrja

Infografik Venngage AI

Si punon

Nëse dëshironi të krijoni një infografik duke përdorur AI, atëherë mund të provoni të përdorni Venngage. Është ndër mjetet më të mira të prezantimit vizual që mund t'ju ndihmojë të krijoni thjesht një infografik. Meqenëse është një mjet i fuqizuar nga AI, ai funksionon në mënyrë magjike. Për të gjeneruar një infografik, gjëja më e mirë për të bërë është të futni tekstin nga kutia. Pas kësaj, klikoni Generate, për të filluar me procesin. Mund të ofrojë gjithashtu stile dhe shabllone të ndryshme që mund t'ju ndihmojnë të zgjidhni një rezultat krijues dhe unik. Plus, për sa i përket saktësisë së tij, ai mund të sigurojë të dhëna të sakta dhe të detajuara, gjë që e bën atë ndër gjeneratorët më të mirë dhe më të fuqishëm të infografisë së AI për të operuar.

Veçoritë

◆ Mund të krijojë një infografik me një klikim të vetëm.

◆ Mjeti mund të ofrojë stile dhe shabllone të ndryshme për krijimin e rezultateve unike.

◆ I lejon përdoruesit të personalizojnë daljen.

Çmimi

◆ $10,00/muaj

Të metat

◆ Ka raste kur procesi i krijimit të një infografike është i ngadalshëm.

◆ Ekzistojnë vetëm pesë modele të disponueshme për versionin falas.

Pjesa 5. Visme

Infografia e Visme AI

Si punon

Një tjetër gjenerues më i mirë infografik i AI nga teksti është Visme. Ajo funksionon pa probleme duke pranuar të gjitha kërkesat që mund të jepni. Mund të flisni me chatbot-in e tij në mënyrë që të mund të futni të gjitha shqetësimet tuaja në lidhje me dëshirën tuaj krijimi i infografisë. Përveç kësaj, mjeti mund të sigurojë përmbajtje të saktë pas futjes së kërkesës. Me këtë, nuk keni nevojë të shqetësoheni për saktësinë e tij. Plus, Visme mund të ofrojë stile dhe shabllone të ndryshme. Pra, nëse jeni duke kërkuar për dizajne të ndryshme që i përshtaten temës suaj, mund ta bëni këtë. Prandaj, mund të përdorni Visme nëse dëshironi të gjeneroni një infografik në mënyrë efektive.

Veçoritë

◆ Mund të bëjë infografikë me stile të ndryshme.

◆ Mund të ofrojë modele të ndryshme.

◆ Mjeti është i aftë të krijojë prezantime të ndryshme vizuale.

Çmimi

◆ $29,00/muaj

Të metat

◆ Disa nga shabllonet nuk janë aq tërheqëse.

◆ Ndërfaqja e përdoruesit mund të jetë e ndërlikuar për përdoruesit e tjerë.

Pjesa 6. ChartMaster AI

Infografik i ChartMaster AI

Si punon

Nëse doni një AI falas gjenerator infografik, përdorni ChartMaster AI. Ky mjet ka aftësinë për ta kthyer tekstin tuaj në infografikë lehtësisht dhe pa probleme. Ai funksionon duke marrë bisedat ose tekstin tuaj për temën që dëshironi të përfshini në produktin tuaj. Gjithashtu, do të kërkojë informacion të detajuar në mënyrë që të mund të prisni një rezultat të saktë pas procedurës së gjenerimit të infografisë. Për më tepër, ndërfaqja e përdoruesit është e thjeshtë për t'u kuptuar, duke e bërë atë një mjet të shkëlqyer për të gjithë përdoruesit. E vetmja pengesë këtu është se mjeti nuk është në gjendje të ofrojë shabllone dhe stile. Ai tregon vetëm një rezultat të vetëm pas procesit.

Veçoritë

◆ Mund të ofrojë një infografik të shkëlqyer.

◆ Mjeti mund të japë një rezultat të saktë pas procesit.

Çmimi

◆ $8.00/muaj

Të metat

◆ Ndonjëherë, procesi i gjenerimit të infografisë kërkon shumë kohë.

◆ Ndryshe nga mjetet e tjera, ai kërkon kërkesa të detajuara për të marrë një infografik.

Pjesa 7. Bonusi: Krijuesi më i mirë i Infografisë

Nëse dëshironi të krijoni manualisht një infografik të shkëlqyer, mund ta përdorni MindOnMap. Me këtë mjet të dobishëm, ju mund të arrini rezultatin tuaj të dëshiruar lehtësisht dhe në mënyrë efektive. Kjo është për shkak se ju mund të merrni të gjitha funksionet dhe elementët që ju nevojiten. Ai përfshin forma të ndryshme, tekst, ngjyra, linja dhe më shumë. Mund të krijoni edhe një tekst shumëngjyrësh duke përdorur funksionin e ngjyrave të shkronjave. Plus, mjeti mund të ofrojë edhe tema të ndryshme. Me këtë, ju mund ta bëni infografikën tuaj në mënyrë perfekte me stile të ndryshme. Për më tepër, një veçori tjetër që mund të hasni këtu është veçoria e ruajtjes automatike. Mjeti do ta ruajë automatikisht produktin tuaj sa herë që bëni ndryshime në të. Pra, nëse e mbyllni mjetin aksidentalisht, infografia juaj nuk do të humbasë, duke e bërë atë një mjet të mahnitshëm për të gjithë. Për më tepër, MindOnMap mund të ofrojë versione online dhe offline. Mund ta shkarkoni mjetin ose të filloni të punoni në internet. Në këtë mënyrë, pavarësisht se çfarë platforme përdorni, funksionimi i mjetit nuk është një detyrë sfiduese. Prandaj, nëse jeni duke kërkuar për një krijues të jashtëzakonshëm infografik, përdorni MindOnMap dhe eksploroni funksionalitetet e tij të përgjithshme.

Infografik i AI MindOnMap
Shkarko falas

Shkarkim i sigurt

Shkarko falas

Shkarkim i sigurt

Pjesa 8. Pyetjet e shpeshta rreth gjeneratorit të infografisë së AI

A ka një AI që mund të krijojë infografikë?

Definitivisht po. Mjete të ndryshme të fuqizuara nga AI mund t'ju ndihmojnë të krijoni infografikë. Disa nga mjetet që mund të përdorni janë Visme, Venngage, Appy Pie dhe më shumë. Ju mund të përdorni këto mjete, të futni kërkesën tuaj, atëherë mund të keni tashmë infografikën tuaj të dëshiruar.

A mund të gjenerojë ChatGPT një infografikë?

Nëse përdorni planin e biznesit, atëherë mund të përdorni ChatGPT për të gjeneruar një infografik. Gjithçka që ju nevojitet është të futni kërkesën që lidhet me temën tuaj të kërkuar. Pas kësaj, mund të filloni të gjeneroni infografik.

Ku mund të bëj një poster infografik?

Ka platforma të ndryshme që mund të përdorni për të krijuar një poster infografik. Mund të provoni të përdorni Venngage, PiktoChart, Visme dhe mjete të tjera në internet. Gjithashtu, nëse dëshironi të krijoni një infografik me dorë, përdorni MindOnMap. Mund të ofrojë të gjithë elementët që ju nevojiten për të pasur një poster të shkëlqyer infografik.

konkluzioni

Kjo Gjenerator infografik i AI rishikimi ju ndihmon të eksploroni mjetin më të mirë që mund të përdorni për të gjeneruar automatikisht një infografik. Pra, ju mund të zgjidhni mjetin më të mirë që ju përshtatet për krijimin e një infografike. Gjithashtu, nëse dëshironi të krijoni një infografik me dorë, përdorni MindOnMap. Ky mjet ju lejon të krijoni një infografik në mënyrë perfekte pasi mund të sigurojë gjithçka që ju nevojitet.

Krijoni hartën e mendjes

Krijoni hartën tuaj të mendjes ashtu siç dëshironi

MindOnMap

Një krijues i lehtë për t'u përdorur për hartën e mendjes për të nxjerrë vizualisht idetë tuaja në internet dhe për të frymëzuar kreativitetin!