Informata personale

Përvoja

Jade ka punuar në përmbajtjen e hartës së mendjes për më shumë se 10 vjet. Ajo ka njohuri unike mbi hartën e mendjes dhe gjithmonë godet në kokë kur bëhet fjalë për zgjidhjen e problemeve me të. Ajo ka publikuar mbi 500 artikuj mbi udhëzuesit se si të bëhen, njohuri rreth hartës së mendjes dhe më shumë. Ajo është gjithmonë e apasionuar pas shkrimit dhe e lumtur që ju ndihmon të zgjidhni problemet me hartat e mendjes.

Arsimi

I diplomuar në Universitetin Shtetëror Bujqësor Pampanga, Jade shkruan artikuj logjikë dhe të përpiktë dhe u rrit një gamë e gjerë interesash gjatë kolegjit. Për kurset e kolegjit, ajo përpiqet të bëjë nota më të mira dhe të gjejë mjetin e mahnitshëm - hartën e mendjes. Prandaj, përveç kurseve të saj të specializuara, ajo shkruan për hartën e mendjes për t'i ndihmuar njerëzit të zgjidhin problemet.

Jeta

Yoga është padyshim sporti i preferuar i Jade. Jade pëlqen të relaksohet pas punës dhe të gjejë një ekuilibër midis jetës dhe punës.

Postime të njohura

Grafiku Gantt Grafiku Gantt: Gjithçka që duhet të dini për Grafikun Gantt
Softuer i hartës semantike 6 Softuer i dobishëm dhe i dobishëm për hartën semantike për ju
Modeli i grafikut ORG Shembuj të modeleve të grafikëve të organeve më të mira të gjashtë për referencë falas
Diagrami logjik i rrjetit Njihuni me diagramin logjik të rrjetit dhe shembujt e tij

Të gjithë Artikujt