Rishikimi Waifu2x: Përmirësuesi më i mirë i imazhit dhe përmirësuesi në internet

Dëshiron të pakësosh zhurmën e imazhit dhe të rrisësh imazhin tënd? Atëherë një nga aplikacionet më të mira në internet që mund të përdorni është Waifu2x. Nëse jeni të gatshëm të mësoni më shumë në lidhje me këtë aplikacion të bazuar në ueb, shkoni te ky artikull menjëherë. Do të mësoni mënyrën më të mirë për të përmirësuar imazhet tuaja ndërsa mësoni të mirat dhe të këqijat e këtij mjeti. Përveç kësaj, do të zbuloni gjithashtu alternativën më të mirë Waifu2x që mund të përdorni. Në këtë mënyrë, ju keni një mundësi tjetër për ta bërë imazhin tuaj më të mirë dhe më të saktë. Pra, çfarë po prisni? Ejani dhe lexoni artikullin.

Rishikimi Waifu2x
Jade Morales

Si një shkrimtar kryesor i ekipit editorial të MindOnMap, unë gjithmonë jap informacion real dhe të verifikuar në postimet e mia. Ja çfarë bëj zakonisht përpara se të shkruaj:

 • Pas zgjedhjes së temës në lidhje me rishikimin e Waifu2x, unë gjithmonë bëj shumë kërkime në Google dhe në forume për të renditur softuerin për të cilin përdoruesit kujdesen më shumë.
 • Dhe më pas kaloj orë apo edhe ditë duke testuar Waifu2x nga veçoritë e tij kryesore për ta analizuar atë bazuar në përvojën time.
 • Sa i përket blogut të rishikimit të Waifu2x, unë e testoj atë nga edhe më shumë aspekte, duke siguruar që rishikimi të jetë i saktë dhe gjithëpërfshirës.
 • Gjithashtu, shikoj komentet e përdoruesve në Waifu2x për ta bërë rishikimin tim më objektiv.

Pjesa 1: Shqyrtime të hollësishme të Waifu2x

Përmirësimi i imazhit Waifu2x

Shkallëzimi i imazhit dhe reduktimi i zhurmës janë përdorime të shpeshta për redaktuesin e imazheve të bazuara në ueb, Waifu2x. Fillimisht synohej të rritej madhësia e fotografive japoneze si fotografitë e waifu ose të gruas anime dhe fotot anime. Zhargon anime për një personazh femër që tërhiqet quhet Waifu, dhe 2x i referohet zmadhimit dy herë. Mund ta përdorni për të përmirësuar lloje të ndryshme fotografish përveç imazheve anime. Rritja e shpejtë e imazhit është një nga veçoritë kryesore të këtij aplikacioni. Për shembull, ju mund ta bëni fotografinë e dëshiruar disi të paqartë dhe më transparente pa sakrifikuar cilësinë e figurës. Ai gjithashtu përfshin reduktimin e zhurmës, që është një veçori tjetër. Fotografitë tuaja mund të bëhen më të qarta dhe detajet e tyre të sakta mund të shihen kur zvogëlohet zhurma. Mund të rrisë gjithashtu madhësinë e fotografisë. Kjo veçori është e shkëlqyer sepse e zmadhon imazhin pa cenuar cilësinë e tij. Për më tepër, është vërtetuar se ky program përmban një ndërfaqe miqësore për përdoruesit. Prandaj, edhe një fillestar mund ta përdorë këtë aplikacion me lehtësi.

Megjithatë, kur përdorni këtë përmirësues imazhi në internet, ai gjithmonë ka CAPTCHA për çdo proces, gjë që është irrituese për përdoruesit. Gjithashtu, ai nuk mbështet formate të ndryshme të hyrjes, prandaj sigurohuni që ta keni konvertuar fotografinë tuaj në një format hyrës të mbështetur përpara se të përdorni softuerin.

PRO

 • Pasi të keni akses në Waifu2x, mund të shijoni veçoritë e tij.
 • Nuk kërkon instalim.
 • Ai mbështet formate të zakonshme si PNG dhe JPG.
 • Zvogëloni lehtë zhurmën.
 • I përshtatshëm për fillestarët.

KONS

 • Nevojitet një lidhje interneti për të përdorur këtë softuer.
 • Ekziston gjithmonë një Captcha për çdo proces.
 • Formati i hyrjes është i kufizuar.

Pjesa 2: Si të përdorni Waifu2x

Ndiqni hapat e mëposhtëm për të përdorur Waifu2x për të përmirësuar dhe zvogëluar zhurmën e fotografisë suaj.

1

Shkoni në faqen e internetit të Waifu2x. Mund ta përdorni në shfletues të ndryshëm, si Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Yahoo dhe më shumë. Mund të shkruani 'waifu2x.udp.jp' për ta gjetur lehtësisht.

2

Nëse jeni në faqen kryesore, klikoni Zgjidhni Skedarin butonin. Kur dosja juaj e desktopit shfaqet në ekran, zgjidhni foton e animuar që dëshironi të përmirësoni dhe zvogëloni zhurmën.

Waifu2x Zgjidhni skedarin
3

Në këtë pjesë, ju mund të zgjidhni stilin e fotos nëse është një vepër arti ose një foto. Ju gjithashtu mund të zgjidhni nga Reduktimi i zhurmës opsionet: asnjë, i ulët, i mesëm, i lartë dhe më i lartë. Gjithashtu, ju mund të përmirësoni imazhin tuaj nga 1.6x në 2x dhe të zgjidhni formatin tuaj të imazhit, PNG ose WEBP. Pastaj, kontrolloni kutinë nga Captcha.

Zgjidhni Nga Opsionet
4

Për hapin e fundit, shkoni në pjesën e poshtme të ndërfaqes dhe shtypni Shkarko butonin. Prisni që procesi i shkarkimit të ruhet në pajisjen tuaj.

Shtypni butonin e shkarkimit

Pjesa 3: Alternativa më e mirë për Waifu2x

A keni një imazh të paqartë dhe dëshironi ta përmirësoni atë për ta bërë atë të shkojë në perfeksion? Pastaj MindOnMap Pa pagesë Përmirësuesi i Imazheve në internet është aplikacioni më i mirë që mund të përdorni. Është alternativa më e jashtëzakonshme për Waifu2x. Ju mund të përmirësoni cilësinë e videos me teknologjinë e sofistikuar të AI të MindOnMap Free Image Upscaler Online pa kryer procese shtesë. Për shembull, mund ta përdorni këtë mjet për të korrigjuar dhe zmadhuar një fotografi të vogël dhe të paqartë që dëshironi ta bëni më të spikatur. Pasi të keni përdorur këtë mjet imazhi përshkallëzues, është e thjeshtë të ekzaminoni detajet e imazheve tuaja. Përveç kësaj, ju mund të përdorni MindOnMap Free Image Upscaler Online për t'i bërë imazhet tuaja më të mëdha. Përpara se të ngarkoni fotografitë tuaja, mund të zgjidhni opsionet e zmadhimit nga 2X, 4X, 6X dhe 8X bazuar në preferencën tuaj; si rezultat, do të merrni imazhe me rezolucione të ndryshme. Prandaj, mund ta përdorni këtë mjet në internet nëse shqetësoheni nga pamjet e vogla.

Për më tepër, ju mund t'i merrni imazhet tuaja në rezolucione të ndryshme falë disa opsioneve për shpejtësitë e zmadhimit. Gjëja më e mirë është që ju mund të shkarkoni imazhin tuaj pa marrë një filigran nga ky aplikacion. Gjithashtu, ai ka një ndërfaqe intuitive me procedura të drejtpërdrejta për përmirësimin e një imazhi, i cili është i përsosur për të gjithë përdoruesit. Së fundi, ju mund të përdorni MindOnMap Free Image Upscaler Online në të gjithë shfletuesit, si Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Yahoo, Safari dhe më shumë.

1

Navigoni në shfletuesin tuaj dhe vizitoni faqen zyrtare të internetit të MindOnMap Pa pagesë Përmirësuesi i Imazheve në internet. Më pas, klikoni Ngarko Imazhe butonin për të futur imazhin që dëshironi të përmirësoni. Përpara se të ngarkoni një foto, mund të zgjidhni opsionet e zmadhimit nga 2x në 8x.

Përmirësuesi i imazhit MindOnMap në internet
2

Pas ngarkimit të imazhit tuaj, tashmë mund të vazhdoni të përmirësoni skedarin tuaj. Siç mund ta shihni, ju mund ta zmadhoni imazhin tuaj deri në 8x se kopja origjinale. Fotografia nga ana e majtë është kopje origjinale, ndërsa në të djathtë është e reja. Siç e keni vërejtur, ka një përmirësim të madh nga fotografia.

Përmirësoni procesin e imazhit
3

Nëse dëshironi të shkarkoni foton tuaj të përmirësuar, klikoni Ruaj butonin dhe zgjidhni vendndodhjen e dëshiruar të skedarit. Gjithashtu, nëse doni të përmirësoni një imazh tjetër, klikoni Imazhi i ri butonin në pjesën e poshtme të majtë të ndërfaqes.

Pjesa 4: Pyetjet e shpeshta rreth Waifu2x

1. A mund të përdor Waifu2x në telefonin tim?

Po. Mund të përdorni Waifu2x në telefonin tuaj. Ekziston një aplikacion Waifu2x që mund ta përdorni për të përmirësuar videon tuaj dhe për të zvogëluar zhurmën e imazhit.

2. A është Waifu2x i sigurt për t'u përdorur?

Waifu2x që u përmend më lart është i sigurt për t'u aksesuar. Mund të përmirësojë pa probleme fotografinë tuaj dhe të zvogëlojë zhurmën në mënyrë efektive. Sidoqoftë, duhet të jeni të vetëdijshëm se disa faqe interneti Waifu2x nuk janë të sigurta. Ju duhet të jeni të vetëdijshëm për ato faqe interneti për të siguruar skedarët dhe privatësinë tuaj.

3. A ka një aplikacion Waifu2x të shkarkueshëm në një PC?

Për fat të mirë, Po. Waifu2x ka një version offline që mund ta shkarkoni në sistemin tuaj operativ Windows. Sidoqoftë, nëse jeni duke përdorur një sistem tjetër operativ si macOS, është e trishtuar të them që nuk mund ta përdorni aplikacionin. Nëse dëshironi një version multiplatform, është më mirë të përdorni versionin online.

4. Çfarë ndodh me imazhet që ngarkohen në Waifu2x?

Të gjitha fotot ruhen në server. Më pas, kur përdoruesi të ketë shkarkuar foton e përmirësuar, ai automatikisht i heq imazhet. Pra, nëse doni të përmirësoni të njëjtin imazh, duhet ta ngarkoni përsëri.

konkluzioni

Në përfundim, Waifu2x është një aplikacion i shkëlqyeshëm në internet për të përmirësuar dhe reduktuar zhurmën nga imazhi juaj. Mund të përmirësojë cilësinë e fotove tuaja dhe t'i përmirësojë ato deri në 2 herë. Por nëse doni të përmirësoni një imazh më të lartë se 2x, atëherë alternativa më e mirë Waifu2x që mund të përdorni është MindOnMap Pa pagesë Përmirësuesi i Imazheve në internet. Mund të përmirësojë fotografinë tuaj 2x, 4x, 6x dhe 8x.

Krijoni hartën e mendjes

Krijoni hartën tuaj të mendjes ashtu siç dëshironi

Fillo

MindOnMap

Një krijues i lehtë për t'u përdorur për hartën e mendjes për të nxjerrë vizualisht idetë tuaja në internet dhe për të frymëzuar kreativitetin!

Krijoni hartën tuaj të mendjes