Edraw MindMaster: Një rishikim i plotë dhe i paanshëm që ia vlen të shihet

Mendja jonë është një nga pjesët më kritike të një qenieje njerëzore. Zoti e ka bërë më të lehtë për njerëzit që të vendosin dhe të krijojnë gjëra nga mendimet ose nga ajo që ne e quajmë stuhi mendimesh. Në mënyrë inovative, stuhia e ideve ka qenë thelbësore në krijimin e një harte mendore që ilustron idetë e formuara. MindMaster është për hartën e mendjes, dhe është një ndër të tjerat që ofron shabllone të dobishme për të paraqitur një koncept të saktë dhe domethënës. Nga ana tjetër, nëse nuk e keni provuar ende përdorimin e këtij softueri të hartës së mendjes dhe dëshironi ta blini atë, duhet të shihni këtë rishikim gjithëpërfshirës që kemi përgatitur për ju.

Rishikimi MindMaster
Jade Morales

Si një shkrimtar kryesor i ekipit editorial të MindOnMap, unë gjithmonë jap informacion real dhe të verifikuar në postimet e mia. Ja çfarë bëj zakonisht përpara se të shkruaj:

 • Pas zgjedhjes së temës në lidhje me rishikimin e MindMaster, unë gjithmonë bëj shumë kërkime në Google dhe në forume për të renditur programin që u intereson më shumë përdoruesve.
 • Pastaj përdor MindMaster dhe regjistrohem në të. Dhe pastaj kaloj orë apo edhe ditë duke e testuar atë nga veçoritë e tij kryesore për ta analizuar atë bazuar në përvojën time.
 • Sa i përket blogut të rishikimit të MindMaster, unë e testoj atë nga më shumë aspekte, duke u siguruar që rishikimi të jetë i saktë dhe gjithëpërfshirës.
 • Gjithashtu, shikoj komentet e përdoruesve në MindMaster për ta bërë rishikimin tim më objektiv.

Pjesa 1. Alternativa më e mirë e MindMaster: MindOnMap

Përpara se të arrijmë rishikimin gjithëpërfshirës, dëshirojmë t'ju prezantojmë MindOnMap. Është një softuer i hartës së mendjes në internet që ofron lirisht mjete zgjidhje të jashtëzakonshme për krijimin e hartave të mendjes bindëse dhe të vlefshme, si dhe diagrame rrjedhash, diagrame dhe ilustrime të tjera bashkëpunuese. MindOnMap është një nga alternativat e MindMaster që ka provuar tashmë procedurën dhe shabllonet e tij të pakrahasueshme që mund t'i përdorni falas. Ndërfaqja e tij intuitive e bën atë edhe më të shquar, gjë që do të marrë vetëm një minutë për ta zotëruar. Po, është i përshtatshëm për përdoruesit dhe nuk është aspak kërkues.

Ngjashëm me MindMaster, MindOnMap përmban zgjedhje të shumta temash, paraqitjesh, sfondesh, stilesh dhe formatesh eksportimi. Dhe një nga dallimet midis të dyjave është se në MindOnMap, ju mund të përdorni të gjitha ato që ofron pa shpenzuar asnjë monedhë. Në të njëjtën kohë, MindMaster do t'ju kërkojë të përmirësoni në planet e tij premium përpara se të mund ta përdorni në mënyrë të pakufizuar.

Shkarko falas

Shkarkim i sigurt

Shkarko falas

Shkarkim i sigurt

Mendja në hartë Fig

Pjesa 2. Rishikimi i Edraw MindMaster

Edraw MindMaster është një ndër-platformë, i bazuar në re softuer i hartës së mendjes. Ai i ndihmon përdoruesit individualë ose të ekipit të krijojnë ilustrime vizuale të ideve të kapura dhe të përbashkëta. MindMaster, ashtu si MindOnMap, është një OS-agnostik. Kjo do të thotë se u mundëson përdoruesve të aksesojnë projektet e hartës me shfletuesit e tyre të internetit Windows, Linux, Mac, iOS dhe Android. Duke ecur përpara, MindMaster vjen me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, e cila është një faktor domethënës që duhet të ketë një mjet i hartës së mendjes pasi jo të gjithë përdoruesit e kanë përjetuar tashmë. Përveç kësaj, ai është i mbushur me një motor bashkëpunimi të avancuar dhe veçori të fuqishme, duke përfshirë stilet automatike të paraqitjes, mënyrat e përparuara të prezantimit, pamjen Gantt dhe burimet e integruara.

Karakteristikat kryesore

Modelet MindMaster

Ky softuer i hartës së mendjes vjen me shabllone të bollshme nga të cilat mund të zgjidhni. Ajo ka një madhësi të konsiderueshme të bibliotekës ku ndodhen shabllonet e saj. Ju mund të zgjidhni atë të duhurin për projektin tuaj të biznesit, stuhi mendimesh dhe të tjera.

Modelet

Bashkëpunimi në renë kompjuterike

Tipari i bashkëpunimit në renë kompjuterike është një nga veçoritë e kërkuara të mjeteve të hartës së mendjes dhe Mindmaster nuk dështoi ta sigurojë atë. Ai i lejon përdoruesit të ruajnë skedarët e tyre të hartës në ruajtjen e resë kompjuterike, të cilat anëtarët e tjerë të ekipit mund t'i qasen lehtësisht.

Mënyrat e avancuara të prezantimit

Një nga veçoritë emocionuese të këtij programi të hartës së mendjes është mënyra e tij e prezantimit. Këtu, mjeti i ndihmon përdoruesit të krijojnë prezantime vetëm me një klik të vetëm. Mjeti do ta transformojë automatikisht hartën tuaj në një prezantim të ngjashëm me rrëshqitjen duke klikuar vetëm në modalitetin e prezantimit. Për fat të mirë, kjo veçori është gjithashtu e aksesueshme në softuerin e hartës së mendjes MindMaster.

Pamje Gantt

Një veçori tjetër tërheqëse e programit është mënyra e tij e grafikut Gantt. Këtu, përdoruesit mund të bëjnë dhe monitorojnë detyrën që duhet të kryejnë në kohë. Kjo veçori, si bashkëpunimi, vlerësohet gjithashtu nga përdoruesit që punojnë në një ekip.

Pro dhe kundra

Këtu janë avantazhet dhe disavantazhet që gjeti ekipi ynë gjatë përdorimit të softuerit të hartës së mendjes. Jini të sigurt se ne përfshijmë vetëm përvojën, si dhe përdoruesit e tjerë që njohim.

PRO

 • Ndërfaqja e saj është mjaft intuitive.
 • Ai ofron mënyra të shumta për nevojat tuaja të hartës së mendjes.
 • Është një program që do të çlirojë kreativitetin tuaj.
 • Profesionistët dhe fillestarët mund ta përdorin pa probleme këtë program.
 • Përdoruesit mund të përdorin MindMaster në mac, Windows, Linux dhe pajisje celulare.
 • Ajo vjen me personalizim të pafund.

KONS

 • Versionit falas i mungojnë opsionet e eksportimit.
 • Shenjat e thirrjes nuk janë të mjaftueshme për përdoruesit e tjerë.
 • Planet e paguara janë mjaft të shtrenjta.
 • Versioni në internet është më i rehatshëm për t'u përdorur sesa softueri.

Çmimet

Edraw MindMaster vjen me plane për individë dhe për, ekipe dhe biznese. Në këtë pjesë, ne do t'ju tregojmë çmimet për çdo plan me përfshirjet e tyre përkatëse.

Foto e çmimeve

Versioni Falas

MindMaster vjen me një shkarkim dhe instalim falas. Sidoqoftë, ky version ka vetëm veçori të kufizuara. Nëse jeni tipi i përdoruesit që nuk është pas funksioneve kryesore të përmendura më parë, atëherë ky version do të jetë i mjaftueshëm për t'u përdorur.

Plani i Abonimit/Plani Vjetor

Tani le të vazhdojmë te çmimi i MindMaster. Këtu vjen plani i parë që arrin në $59 për përdoruesin individual dhe $79 për ekipet në vit për përdorues. Ky plan jep akses të plotë në të gjitha platformat, azhurnim falas, 1 GB ruajtje në renë kompjuterike dhe rikuperim dhe kopje rezervë të skedarëve.

Plani i Jetës/Plani i Përhershëm

Më pas vjen ky plan me çmimin $145 për individët dhe $129 për ekipet. Është një plan pagese një herë me një numër të përmirësuar të veçorive të planeve të mëparshme.

Pjesa 3. Hapat e shpejtë se si të përdorni MindMaster

Në këtë pjesë, mund të vendosni të përdorni versionin online ose versionin e softuerit.

1

Vizitoni faqen zyrtare të internetit dhe vendosni nëse do të klikoni Provo Falas online ose Shkarko për versionin e desktopit.

Zgjidhni Versionin
2

Tani hapni mjetin e hartës së mendjes. Supozoni se keni zgjedhur versionin online në faqen kryesore, klikoni I ri menunë dhe zgjidhni një shabllon për hartën tuaj të mendjes. Më pas, për të vazhduar, identifikohuni duke përdorur llogarinë tuaj të emailit.

Zgjidhni Modelet
3

Këtë herë, pasi të keni arritur në kanavacën kryesore, mund të filloni të punoni me hartën tuaj të mendjes. Navigoni në Menu shiriti, i cili ndodhet gjithashtu në anën e djathtë të ekranit. Gjithashtu, nëse doni të ruani ose eksportoni hartën e mendjes, shtypni Ikonat mbi menunë.

Ruaj foton

Pjesa 4. Pyetjet e shpeshta rreth MindMaster

A është MindMaster i njëjtë me EdrawMind?

Po. MindMaster njihet edhe si EdrawMind. Emri i tij gjithashtu është inovuar pasi mjeti është përmirësuar.

A është MindMaster i sigurt për t'u shkarkuar?

Po. MindMaster është i sigurt dhe i shpejtë për t'u instaluar. Ai u zhvillua dhe u etiketua si një nga programet më të sigurta për t'u instaluar pasi nuk ka viruse. Megjithatë, nëse nuk i besoni mjaftueshëm këtij pretendimi, gjithmonë do ta kontrolloni dy herë nëpërmjet softuerit antivirus.

Cila është më e mirë, Mindmaster apo XMind?

MindMaster kundër XMind. XMind ka më shumë veçori sesa MindMaster. Megjithatë, kjo nuk do të tregojë se cila është më e mirë sepse gjithçka varet nga nevojat dhe preferencat e përdoruesit. Të dyja kanë avantazhet e tyre për të ofruar. Prandaj, është më mirë të provoni dhe t'i kontrolloni të dyja.

konkluzioni

Ja ku e keni, rishikimin e plotë dhe të paanshëm të MindMaster. Ju ndoshta e dini deri tani nëse programi është i përshtatshëm për ju apo jo. Prandaj, nëse nuk jeni aq të impresionuar me të, prapë mund ta keni MindOnMap pasi është alternativa më e mirë.

Krijoni hartën e mendjes

Krijoni hartën tuaj të mendjes ashtu siç dëshironi

MindOnMap

Një krijues i lehtë për t'u përdorur për hartën e mendjes për të nxjerrë vizualisht idetë tuaja në internet dhe për të frymëzuar kreativitetin!