Лични податоци

Искуство

Џејд работи на содржината на мапата на умот повеќе од 10 години. Таа има уникатни сознанија за мапирањето на умот и секогаш удира по глава кога станува збор за решавање на проблемите со него. Таа има објавено преку 500 статии за водичи како да се, знаење за мапирање на мислите и многу повеќе. Таа е секогаш страсна за пишување и драго е да ви помогне да ги решите проблемите со умствените мапи.

Образование

Дипломирал на Државниот Земјоделски Универзитет Пампанга, Џејд пишува логични и прецизни написи и растел широк спектар на интереси за време на колеџот. За курсевите на факултет, таа се обидува да постигне подобри оценки и да ја пронајде неверојатната алатка - умствена мапа. Затоа, покрај нејзините специјализирани курсеви, таа пишува за мапа на умот за да им помогне на луѓето да ги решат проблемите.

Животот

Јогата е дефинитивно омилениот спорт на Џејд. Џејд сака да се релаксира после работа и да најде рамнотежа помеѓу животот и работата.

Популарни објави

Гант графикон Гант графикон: Сè што треба да знаете за табела Гант
Софтвер за семантичко мапирање 6 Корисен и корисен софтвер за семантичко мапирање за вас
Шаблон за графикон на ORG Примери за шаблонски шаблони за првите шест организациски графикони за бесплатна референца
Логички мрежен дијаграм Запознајте го логичкиот мрежен дијаграм и неговите примери

Сите написи